28.03.2024 19:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук вважає диверсією проти інтересів української держави рішення про зупинення участі України в ПАРЄ

Вадим Гладчук вважає диверсією проти інтересів України рішення української делегації у ПАРЄ, озвучене нардепом Володимиром Ар'євим:
1) припинити участь в роботі сесії ПАРЄ, крім питань, пов’язаних з позбавленням повноважень російської делегації;
2) делегація звертається до Верховної Ради з необхідністю терміново розглянути питання зупинення участі України в ПАРЄ у подальшому;
3) делегація звертається до президента і МЗС негайно виробити чітку позицію щодо подальшої участі України в органах Ради Європи.

Про це йдеться у заяві кандидата у народні депутати Вадима Гладчука по 223 виборчому окрузі (Київ, Шевченківський район), оприлюдненій на його персональному сайті:
https://gladchuk.info/1454
Жодна з делегацій країн-союзниць України в питанні засудження повернення РФ до ПАРЄ не проводить подібні дії на шкоду своєму європейському вибору, — наголошує Гладчук.

Цей вчинок нагадує Гладчуку анекдотичну ситуацію: «Образилися на кондуктора, вийшли з автобуса і йдемо пішки».
Гладчук хвилюється тим, що якщо Україна вийде з ПАРЄ, то всі українці можуть залишитися в подальшому без можливості оскаржити беззаконня української влади в ЄСПЛ.

За кілька годин до цього рішення перед тим, як Гладчука заблокували рашистські боти з Ольгіно він писав у себе у фейсбуці, згадуючи поета:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2269894946420468&set=a.103106309766020&type=3&theater
«Український поет Олександр Олесь у 1931 році писав:
„Коли Україна за право життя з катами боролась, жила і вмирала, Європа мовчала“
https://www.youtube.com/watch?v=0JrcD2O7dYY
У минулому столітті нажаль багато європейських дипломатів теж вважали сферою історичних інтересів Росії (СРСР) територію України.
Саме тому я категорично проти ідеї Марії Іонової, яка допускає можливість призупинення участі в асамблеї української делегації. ПАРЄ — це великий європейський майданчик, на якому ще можна багато зробити для захисту інтересів України».

Гладчук вважає неприпустимим рішення народних депутатів «звернутися до Верховної Ради з необхідністю терміново розглянути питання зупинення участі України в ПАРЄ у подальшому».

Під час Революції Гідності Небесна Сотня віддала свої життя за європейський вибір українського народу, тому будь-які спроби відвернути Україну від Європейських структур під приводом образ на колегіальні рішення європейських парламентських інституцій, є зрадою та спробою кинути державу в обійми Москви, — вважає Вадим Гладчук.

P.S. Вадим Гладчука заблоковано у фейсбуці за скаргами рашистських ботів, тому робіть репост у групи, якщо ви підтримуєте його позицію.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-06-2019 15:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100