19.03.2024 12:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зникло відео з камер відеоспостереження з дачі Вадима Гладчука у час, коли нелюди вчинили хуліганські дії. Фото

Совпаденіє?
На сервері фірми, яка надає послуги відеозапису та зберігання відео з камер відеоспостереження, що знаходяться у дворі недобудованої дачі редактора sprotiv.org Вадима Гладчука трапився «технічний збій».
Про це телефоном повідомила співробітниця фірми Unitel (після 3 дзвінків Гладчука у цю фірму та відсутності відпочатку будь-яких пояснень).
Відсутнє відео з 3.50 до 9.47 ранку. Це видно на скріншоті — візуально відсутня синя полоска. Саме у цей час нелюди вчинили хуліганські дії, використовуючи для цього щонайменше 3 маленьких кошенят.
Беззахисних маленьких тварин якийсь хуліган кинув у двір дачі, де живуть собаки редактора часопису sprotiv.org, кандидата у народні депутати України по 223 округу (Київ, Шевченківський район) Вадима Гладчука.
Гладчуку вдалося врятувати 2 кошенят від смерті.

Вадим Гладчук зателефонував у поліцію о 9.17 та підготував заяву (станом на 10.41 поліція не приїхала).

Текст нижче:
«26 червня 2019 року о о 08.45, перебуваючи на своїй недобудованій дачі у селі я почув, що гавкають мої собаки. Я вийшов у двір і побачив за парканом на вулиці одне маленьке кошеня. Я його врятував від собак та відніс на інший бік проїжджої частини вулиці.
Ще одне котеня о 8.54 зловила Віта Солтик, яка є моєю помічницею (готую документи на реєстрацію довіреною особою кандидата у народні депутати).
Одне котеня нам врятувати не вдалося, воно загинуло у дворі, коли ймовірно злазило з дерева.
Я фотографував цих котенят та зняв на відео. Двох врятованих Віта поклала у ящик, щоб передати поліції чи добрим людям.
Вважаю хуліганськими дії тих, хто закинув маленьких котенят мені у подвір'я. Це треба бути катами та нелюдами, щоб передбачаючи наслідки, кидати беззахисних тварин у двір, де є собаки.
Я журналіст і кандидат у народні депутати, тому переконаний, що основний мотив хуліганських дій – це помста за мою принципову позицію по викриттю корупції та порушення прав громадян України.
Сьогодні, 26 червня 2019 року, у Верховному суді розглядають мій позов за справою №9901/275/19 за позовом Гладчука Вадима Федоровича до президента України Зеленського Володимира Олександровича про визнання протиправним та нечинним указу президента України за моєю апеляційною скаргою на 26 червня 2019 року щодо дострокового розпуску Верховної Ради України.
Справа розглядатиметься у порядку письмового провадження без виклику учасників сторін у приміщенні Верховного Суду за адресою: вул. Пилипа Орлика, 8, м. Київ.
Повний текст апеляційної скарги за цим посиланням:
https://sprotiv.org/69808
Тому вважаю, що замовники цієї провокації переслідують мене за політичними мотивами.
Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення «Жорстоке поводження з тваринами» (ст.199 Кримінального кодексу України) та «Хуліганство» (ст. 296)
В зв’язку з викладеним на підставі ч. 1 ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України
ПРОШУ:
1) Внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про зазначене кримінальне правопорушення.
2) Визначити підслідність та розпочати досудове розслідування цього правопорушення.
3) Повідомити мені про результати розслідування.
Про відповідальність згідно із ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину попереджений.
26 червня 2019 року (Гладчук В. Ф.)».
Заява внесена до ЄД №30312 від 26.06.2019

Анастасія Марценюк, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-06-2019 21:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100