19.04.2024 13:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Після смерті 4 українських військових Зеленский поговорив по телефону з організатором їх вбивства. Відео

Президент Володимир Зеленський вранці 7 серпня 2019 року провів чергову телефонну розмову з диктатором Росії Володимиром путіним-хуйло, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Терміново йому подзвонив, сказав, що це нас не наближує до миру. Я дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивство наших людей. Я хочу, щоб ті слова, які були у телефонній розмові, щоб ви їх побачили офіційно (Зеленський пообіцяв, що його офіс опублікує прес-реліз про розмову з Путіним – НБРУ) – і щоб ці слова перетворилися в кроки», — розповів Зеленський.

«Я кажу — наших людей вбивають. Мені кажуть, що є якісь моменти, що наші люди стріляють по цивільних особах», — додав колишній артист Зеленський, який талановито розіграв трагедію в офісі президента.

Зеленський стверджує, що з путіним говорив про розмінування території навколо зруйнованого мосту у Станиці Луганській, його будівництво та порушував питання повернення полонених.

Зеленський зазначив, що 7 серпня він летить у Туреччину і вже звідти проведе ще одну телефонну розмову – з президентом Франції Емманюелем Макроном. Крім того, Зеленський планує поговорити з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і домовитись про термінову зустріч у Нормандському форматі.

6 серпня денному зведенні Міноборони йшлося, що о 10:20 російські окупанти розпочали обстріл з РПГ поблизу Павлополя. Внаслідок обстрілів четверо українських військових отримали поранення несумісні з життям.

За даними секретаря РНБО Олександра Данилюка, в момент обстрілу бійці 36-ї бригади морської піхоти облаштовували позиції взводно-опорного пункту.

Начальник генштабу ЗСУ Руслан Хомчак сказав, що загиблі військові в момент ворожого обстрілу перебували в окопі і встановлювали інженерне обладнання.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-08-2019 12:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100