23.04.2024 15:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зеленський хоче підпорядкувати собі всі силові структури, — голова фракції «Голос» Сергій Рахманін

 

Голова фракції «Голос» Сергій Рахманін заявляє, що президент Володимир Зеленський планує підпорядкувати собі усі силові структури, повідомляє sprotiv.org.

«Можливо, я неуважно читав передвиборчу програму президента Зеленського, але я не пам’ятаю, щоб він обіцяв збільшити свої повноваження... Якщо подивитися на деякі зміни, конституційні і законодавчі, то він збирається фактично підпорядкувати собі всі силові структури, починаючи від Нацгвардії і закінчуючи можливістю  створення в необмеженій кількості регуляторних органів. Мені здається, що я якусь серію „Слуги народу“ я пропустив», — заявив у виступі голова фракції «Голос».

Рахманін назвав пакет ініціатив, які стосуються змін до Конституції і які нардепи мають розглянути 3 вересня, непов’язаними між собою, безсистемними, «почасти безглуздими, почасти  шкідливими».

Він також нагадав, що поряд зі скасуванням недоторканості варто внести зміни в Конституцію і щодо імпічменту президента.

«Коли нам намагаються запропонувати натомість законопроект щодо імпічменту, то цей законопроект має такий самий стосунок до відсторонення президента, як жуйка „Орбіт“ до боротьби з карієсом... Якщо президент не боїться демократичних процедур, нехай як суб’єкт законодавчої ініціативи вносить зміни до 111 стаття Конституції – хай процедура імпічменту буде прозорою. Якщо депутати не бояться скасування недоторканості, то і президент відповідно не має боятися демократичної системи противаги», — заявив у виступі голова фракції «Голос» Сергій Рахманін.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-09-2019 11:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100