19.03.2024 08:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Скількох маленьких українців міг заразити Зеленський? 2 фото

Скількох маленьких українців міг заразити цей негідник?

До історії питання.

9 листопада 2020 року стало відомо, Володимир Зеленський отримав позитивний результат тесту на Covid-19.

Інфіковані коронавірусом люди, які ще не мають жодних симптомів COVID-19, можуть бути заразними набагато раніше, ніж вважалося раніше. Такого висновку дійшли швейцарські вчені.

Дотепер вважалося, що інфіковані коронавірусом люди стають заразними за один-два дні до того, як у них почнуть проявлятися перші симптоми захворювання. Така ж оцінка, зокрема, міститься й у інформації стосовно COVID-19 на сайті німецького Інституту Роберта Коха (RKI).

Цілком ймовірно, що ці терміни тепер доведеться переглянути. Науковці Федеральної вищої технічної школи Цюріха (ETH) у Швейцарії ще на початку серпня оприлюднили у медичному журналі Swiss Medical Weekly власне дослідження, висновком якого є той, що інфіковані коронавірусом люди починають становити небезпеку для оточуючих набагато раніше.

«Якщо потрібно встановити 90 відсотків заражень, які відбулися до появи симптомів, тоді необхідно відстежити контакти, що людина мала за чотири дні до цього», — пояснює один з авторів дослідження Петер Ашкрофт (Peter Ashcroft) у коментарі виданню Neue Zürcher Zeitung. «Проведений нами аналіз показав, що інфіковані можуть передавати вірус за п'ять-шість днів до початку хвороби», — заявив вчений.

Улюблений блазень Кремля Зеленський зумисне та постійно порушує Конституцію та закони України, зокрема, і карантинні обмеження.

Конституційний суд України відкрив конституційне провадження у відповідь на запит офіційно розтлумачити положення Конституції щодо можливого притягнення президента України до адміністративної відповідальності.

Ухвалою Третьої колегії суддів Першого сенату Конституційного суду України від 22 жовтня 2020 року №231-3 (І)/2020 відкрито конституційне провадження в цій справі.
Пленум Верховного суду 18 вересня вирішив звернутися до Конституційного суду з проханням офіційно розтлумачити частину 1 статті 105 Конституції щодо можливого притягнення президента України до адміністративної відповідальності.

  • 3 червня під час робочої поїздки до Хмельницького президент Володимир Зеленський із делегацією попив кави всередині приміщення місцевого кафе в порушення карантинних обмежень. Після того, як фото оприлюднила пресслужба президента, у мережах почали критикувати поведінку президента і його оточення в умовах пандемії коронавірусу. Зеленський був готовий сплатити штраф.
  • 10 червня поліція склала адміністративний протокол на власника кафе та відвідувачів, включно з президентом. Усіх супутників Зеленського оштрафували.

 

Конституційний суд отримав звернення Верховного суду, але дата його розгляду ще не визначена.

Бережіть ваших дітей від Зеленського.
Рятуйте нашу Україну від путінської зеленої наволочі.

Робіть репост якщо підтримуєте імпічмент Зеленського.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-11-2020 9:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100