19.04.2024 03:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Військовим у воєнний час треба спати не у казармах, а у бомбосховищах!

Знову пишу, що військовим у воєнний час треба спати не у казармах, а у бомбосховищах!
 
https://sprotiv.org/71576#.YoNEiahByUk
 
Сьогодні, 17 травня 2022 року росія завдала ракетного удару по селищу Десна, є загиблі і багато поранених, — повідомила Чернігівська ОВА
https://www.pravda.com.ua/news/2022/05/17/7346680/
 

Відомо, що селищі працює 169-й навчальний центр «Десна» імені князя Ярослава Мудрого, що спеціалізується на підготовці особового складу для різних родів Сухопутних військ України.

 

Цікаво, що у коментарях УП дописувачі пишуть про сюжет в новинах як тренуються наші бійці. Отже виходить, що ракетний удар був де факто ініційований авторами цього сюжету, які розкрили ворогу військову таємницю?
 
Вважаю, що треба ще вчора було будувати підземні бункери — казарми у місцях постійної дислокації підрозділів ЗСУ, щоб захистити військовослужбовців.
 
Казарми — завжди є ціллю для ворога під час війни. Нажаль Верховний головнокомандувач Зеленський або не знає цього через його попередню професію блазня або нехтує безпекою українських солдатів, свідомо діючи в інтересах російських загарбників.

Обстріли казарм, їх руйнування та жертви серед військових носять вже системний характер. Тому таких великих втрат не помічати і не робити висновків може тільки реЗЕдент — агент Кремля зацікавлений у капітуляції України.

Я знаю щонайменше 4 випадки влучання російських ракет у казарми, які призвели до великих втрат серед наших військових.
Ось хроніка обстрілів російськими ракетами.

Охтирка
26 лютого російськими військами о першій годині дня було завдано авіаудару по території 91-го інженерного полку. В чотириповерхову будівлю казарми влучила перша вакуумна бомба, в санчастину друга. В результаті авіаудару були зруйновані будівлі на території військової частини, почалася пожежа.
https://www.unian.ua/war/v-ohtirci-prolunali-vibuhi-vorogom-znishchena-viyskova-chastina-novini-vtorgnennya-rosiji-v-ukrajinu-11719225.html
В Охтирці на Сумщині внаслідок обстрілу ворожими “Градами” загинули понад 70 військових
https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3416517-v-ohtirci-vid-vorozih-gradiv-zaginuli-ponad-70-vijskovih-e-zertvi-sered-civilnih.html


 
Яворів
13 березня 2022 року, окупанти випустили близько 30 ракет по Яворівському полігону
https://www.unian.ua/war/yakih-naslidkiv-chekati-pislya-obstrilu-yavorivskogo-poligonu-novini-lvova-11743393.html
 
Миколаїв
У Миколаєві 19 березня триває рятувальна операція після обстрілу російськими ракетами типу «Калібр» казарми з військовослужбовцями.
Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив глава обласної військової адміністрації Віталій Кім, повідомляє Укрінформ.
https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3433988-kim-pidtverdiv-raketnij-obstril-vijskovoi-kazarmi-v-mikolaevi.html
З-під завалів військової казарми в Миколаєві, зруйнованої внаслідок ракетного удару 18 березня, дістали не менше 50 тіл загиблих.
 
Селище Десна

Вранці 17 травня ворожа армія РФ завдала ракетних ударів по селищу Десна в Чернігівській області. Попередньо, є кілька загиблих і багато поранених.

Робіть репост, якщо ви підтримуєте мою вимогу до Зеленського почати «велике будівництво» бомбосховищ для наших військових та цивільних.

Vadym Gladchuk, facebook

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-05-2022 10:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про:

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100