26.04.2024 10:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Якщо полон, а не обмін військовополонених — це смертний вирок з тортурами для захисників Азовсталі

Мені від розуміння цих новин так пагано стає, як подумаю, що наші хлопці з Азовсталі поряд з тими рашистськими нелюдами зараз. Не міг вночі спати зовсім. Поясню чому.
Новоазовськ під контролем росіян, і вони у соцмережах навіть не приховують у своїх медіа наміри катувати та допитувати наших військовополонених.
Маляр сказала про 53 важкопоранених в Новоазовськ, а 210 в Оленівку на обмін. Щодо важкопоранених 53, які вкрай потребували медичної допомоги і стан яких погіршувався через брак ліків у мене питань немає. Зберегти життя головне і вибору тут особливого немає. Щодо 211 захисників Маріуполя, яким Зе-влада наказала скласти зброю і яких завезли в окуповану Оленівку. Угоди з росією не варті паперу, на якому вони написані, — казав ще Бісмарк.
З 2014 року з російського полону живим повернувся аж 1 азовець...
Тому якщо полон, а не обмін військовополонених — це смертний вирок з тортурами для захисників Азовсталі. Їх закатують виблядки москальські, однозначно. Можливо, не всіх...
У Ze-команді говорять що буде обмін. Але у 2014 році з російськими генералами була домовленість Муженка про вихід з Іловайська через обіцяний путіним «зелений коридор» наших оточених підрозділів.
Але тоді підлі росіяни порушили угоду та відкрили вогонь на ураження. Відтоді я вважаю, що вірити росіянам і бачити мир в очах путіна може лише людина не сповна розуму або зрадник.
Я хочу помилятися, але мене не полишає передчуття, що азовців можуть вбити у російському полоні... Шакалам рашистським вірити не можна. Тому у полон путінським головорізам здаватися не можна. Так вже повелося з часів Степана Бандери, якщо українська людина бореться з російськими загарбниками, то вона бореться до останнього. Краще вмерти у бою разом з братами по зброї, ніж під катуваннями, знущаннями москалів-садистів.
Але у мене все ж є надія.
Зараз буквально весь світ спостерігає за цим обміном. Після перемоги України на Євробаченні і заяв тих талановитих хлопців з Калуша, герої з Азовсталі на шпальтах всіх газет світу.
До того ж наших захисників забрали Маріуполя з наглядом Червоного хреста та ООН. Відповідно до міжнародних протоколів.
Тому я як і Леся Українка у 1890 році Contra spem spero! (Без надії сподіваюсь!).
В довгу, темную нічку невидну
Не стулю ні на хвильку очей —
Все шукатиму зірку провідну,
Ясну владарку темних ночей.
Так! я буду крізь сльози сміятись,
Серед лиха співати пісні,
Без надії таки сподіватись,

Буду жити! Геть, думи сумні!

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-05-2022 8:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100