27.04.2024 15:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Порохоботи» мають за все відповісти. За що цього разу?

Відкрила «УП» і читаю заголовок, що Петро Порошенко і «порохоботи» мають за все відповісти. За що цього разу?

В 2014—2019 ми , як влада, відповідали за все. За трагедію Іловайська і Дебальцева , хоч навіть нинішні на 100% «свої» прокурори визнали, що у вбивстві українських військових винні виключно Путін і його терористична армія. Сьогодні Україна чи не щодня несе втрати, рівні Іловайську, на жаль.
Ми відповідали за Мінські угоди, які дали нашим ЗСУ таку важливу тоді паузу окріпнути, переозброїтися і крок за кроком звільняти український Донбас.
Ми відповідали за звільнення полонених і звільнили тисячі. В гуманітарній групі на вимогу , в тому числі наших європейських партнерів, був Медведчук, але його не було в парламенті, і каналами тоді він не володів ( окрім 25% Плюсів). Шістка Путіна. Але чим це відрізняється від нинішнього використання Абрамовича, гаманця Путіна, якого залучили до перемовин по звільненню наших. Сам Зеленський якось говорив, що готовий розмовляти хоч з чортом , аби витягти героїв.
Ми відповідали за Свинарчука, й Порошенку в розпал виборчої кампанії одягли на голову, що Свинарчук контрабандою за завищеними цінами купував якісь деталі для нашої старої ще радянської техніки. Полторак і Муженко яйця по 17 грн слава Богу, не купували. Навпаки, вдалося ввести нову систему харчування в ЗСУ, нову форму і почати виробляти нову зброю.
Ми відповідали за свободу слова. Тому радянське УТ стало Суспільним і там йшли розслідування Бігуса і Ткача. Сьогодні там марафон і немає опозиції, але багато позаштатних радників і радниць ОП. За що живуть ці милі люди?
Ми відповідали за боротьбу з корупцією, тому створили антикорупційну інфраструктуру , а антикорупціонери щодня були в усіх ЗМІ. Сьогодні вони у владі і не дали жодного коментаря по Трубіцину, Сенниченку і ко.
Ми відповідали за демократію, тому в ВР опозиція почувалася голосно і вільно, очолювала комітети і з ранку до вечора виступала на каналі Рада, в країні проходили мітинги і протести , хоч війна тривала.
Ми відповідали за моряків в Керченській затоці і протистояли спробам Путіна обмежити роботу наших портів . Хоч сьогодні в нас немає ніякого мореплавства в Азовському регіоні. А справа проти Порошенка за пасквілем Портнова по морякам — не закрита!
Ми відповідали за інтерацію в ЄС і НАТО. Тому отримати безвіз, Угоду про асоціацію і внесли в Конституцію нашу стратегічну мету- членство в цих союзах. Сьогодні Арестович звинувачує Порошенка, що через НАТО почалася війна, а канал Рада розповідає, що це Зеленський в 14 підписав Асоціацію.
Вже 4 роки ми в опозиції. Півтора роки важкої війни. Але судячи з новин, ми і досі відповідаємо за все.
Так , як проєвропейська опозиція і державники, ми відповідаємо за демократичний контроль над владою , навіть в умовах воєнного стану , за збереження мінімальних демократичних свобод. І ставимося до цього відповідально.
Владою запущена ефективна технологія дискредитації і знецінення Європейська Солідарність, єдиної парламентської партії, яка , окрім влади, залишається в українському політичному сегменті .
Ви теж помітили, що в певних шанованих волонтерів і ветеранів( я не ділю тих, хто пройшов фронт , за партійними прапорами) , немає запитань до ОПЗЖ і Шуфрича, а також Баканова і ко. Вони ні за що не повинні нести відповідальність. Тільки Порошенко.
Мета брудної кампанії очевидна. Армія , мова , віра — єдиний ідеологічний фундамент , на якому сьогодні можливо в Україні будувати державу!
Й ті, хто будуть новими новими обличчями вже почали цей політичний шлях. Не з критики тих, хто роками знущався над фундаментом державності, а з «порохоботів», які дозволяють собі мати критичне мислення. Нині в Україні це злочин.
Колись технологи цієї страшної технології розколу країну понесуть за все відповідальність.

А сьогодні, шановна «УП», в ваших матеріалах так часто згадується Порошенко і його команда, що , мабуть, в рамках політичного плюралізму і демократії , прийшов час дати слово самому ПО чи його команді , де теж багато людей пройшли війну, були поранені та продовжують бити ворога, поки хтось вже цинічно включив режим «вибори»

Iryna Gerashchenko

https://www.facebook.com/iryna.gerashchenko/posts/pfbid02DYQmELLAvgPP84RtvNK84AXDM9u7m9sctsszNcoJk7bhsKoNZM5JHn9Ab42dpS1Ql

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-07-2023 6:06 | Кількість переглядів 76450 переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100