27.04.2024 16:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ми живемо в страшний час Іуди, який не покається. Який регоче над нашим горем, упивається своєю зрадою і нашою бідою

Чи міг я, біжучи в останній бій з двома шинами у руках на Інститутську в 14-му, подумати, що президентом моєї країни стане мавпа, яка рекомендувала беркутам зі сцени бити нас, майданівців, ебонітовим кийками?

Що воно нині буде розказувати про шлях євроінтеграції, викресливши з історії пам’ять про героїв небесної сотні?
Що паяц, який виступав у підтримку Януковича, не згадуватиме подвиг Майдану 2005 року?
Виявляється сєпар, який давав концерт в окупованій Горлівці і жартував про пересування Москвою кордонів тепер евроінтегратор!
Бидло, яке прийшло до влади під гаслом «хуже нє будєт» і живе в парадигмі «какая разніца», розказує нам про підкорені Еверести і пройдені шляхи за останню сотню днів.
Виявляється, покруч, який поклав життя тисяч українців, проігнорувавши всі попередження про вторгнення, залишивши їх без допомоги, пообіцявши їм шашлики, тепер возить європейських лідерів в Бучу показувати наслідки своєї тупості і зради, розказуючи про убитих, пограбованих та зґвалтованих по його вині людях, тим наближає нашу євроінтеграцію?
Дегенерат, який розмінував Чонгар, тим здавши Маріуполь, Мелітополь, Бердянськ, Нову Каховку і Херсон разом з мешканцями, не давши їм жодного шансу на порятунок, тепер торить шлях до Європи нашими тілами на фронтах?
Ми живемо в страшний час Іуди, який не покається. Який регоче над нашим горем, упивається своєю зрадою і нашою бідою.

P.S. А для євроінтеграції насправді треба небагато: відмінити цензуру, призначити прокурора САП, не втручатися в процеси судочинства і віддати Коломойського до рук американського правосуддя.

Юрiй Каракай
02.07.2022

Росія має здохнути!

Анатолій Нато Мицкан

https://www.facebook.com/mytska/posts/pfbid05YP4eJUkS5ioZ1TWQ2aZDKVbbU9YUN2Pd4JWnW3RuyJ6sekitSWgRVEtJHYWDwNtl

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-07-2023 9:18 | Кількість переглядів 93902 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100