28.04.2024 15:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ніхто, крім тебе, Зеленський, не винен у нашій слабкості. А вижити Україні допомагають Байден, Уоллес і Захід

Вони тобі особисто нічого не зобов'язані.

Перед тим, як когось звинувачувати чи ображатись за те, що запитали простої подяки, а не хамства слід подумати, що саме ти зробив для захисту своєї країни. Мабуть збільшив фінансування армії перед вторгненням; прикрив кордони; замінував Чонгар🤔; дослухались попереджень партнерів та запобіг багатьом смертям? Ні! Все навпаки. Ці запитання про державну зраду Зеленського є бескінечними.
А ще Україну під час кривавої війни гниди Зеленського перетворили на полігон різних злодійських технологій на кшталт яйця — по 17 грн., яблука по 52, розкрадання гуманітарної допомоги на мільярди в Запоріжжі, Дніпрі, Львові, тощо. І що, ті, хто виділяє десятки мілярдів доларів на допомогу украінським ЗСУ і державі мають аплодувати дивлячись на це?
Я був дуже неприємно здивований коли Зеленський так по хамськи и зневажливо наказав міністру оборони України подякувати Уолесу і дякувати кожного ранку. Уолес це великий друг України. Його месидж насправді був як реакція на абсолютно грубий пост у твіттері (Зеленський з борту літака написав пост в якому позиціонував себе захисником демократії, а НАТО як біговисьо боягузів).
Неприпустимо відповідати в такій манері, тим більше, що Україна критично залежить як від поставок західних озброєнь, так і від надання фінансової підтримки.

Все просто: коли тобі допомагають вижити, будь вдячним. А не шукай приводи хамити та корчити ображену мармизу. Ніхто, крім тебе, Зеленський, не винен у нашій слабкості. А вижити Україні допомагають Байден, Уоллес і Захід. Тому не забуваймо дякувати.

Vadym Gladchuk

https://www.facebook.com/vadym.gladchuk/posts/pfbid02PsyeJrwgPnDrKcsvDyY1tUe2c5AVxb7i3tL91BjqBLED4zHSdzXqtGfMkCMJ95Uwl

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-07-2023 8:56 | Кількість переглядів 106940 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100