27.04.2024 13:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відмова Зеленського від прямої військової допомоги західних союзних військ — це ДЕРЖАВНА ЗРАДА

Відмова Зеленського від прямої військової допомоги західних союзних військ — це ДЕРЖАВНА ЗРАДА.

“Поки стоїть Україна, армія Франції буде на території Франції”, — заявив Зеленський на зв’язку зі студією французького телеканалу BFMTV.
Ось це відео:

Зеленський додав: “Ваші діти не будуть гинути в Україні”.

З якого дива Зеленський розписався за всіх українців, що нам не потрібна допомога військовими з Європи? Президент таке заявляє з початку війни, а кого він питав? Ми своїми силами захищаємо Україну і всю Європу з демократичними цінностями. Україна вже дуже багато втратила, поки сита Європа спостерігає сучасну битву Давида з Голіафом. Пора допомагати, і не лише грошима та зброєю, а й військом!
Виглядає дуже цинічною заява Зеленського, у якій він опікується дітьми французів. А чому він не хоче захищати та піклуватися про українських дітей?!
Зрадник Зеленський відмовив мільйонам українських дітей в евакуації, не сповістивши їх батьків про повномаштабку, кинув мільйони людей в окупації, здав ворогові на поталу 93000 дівчат, музеї зі скіфським золотом, ЗАЕС і навіть Мрію.
Ворог України Зеленський відмовляється від іноземних військ! Зеленський відмовляється від тисяч і тисяч професійних військових країн НАТО, які можуть нам допомогти знищити всіх російських окупантів та звільнити окуповані території.
Рашистський виродок Ze розуміє, що з іноземними військами йому тяжче буде здавати Україну хуйлу, що він робить з 2019 року.
Солдату путіна Зеленському не потрібна ні перемога, ні порятунок українського народу та територій. Цей російський шпигун хоче того ж, що й путін — знищення незалежної України.
Згідно зі ст. 83 Конституції України “під час дії воєнного стану повноваження Верховної Ради продовжуються”– аж до закінчення війни і виборів нового парламенту.
Щодо повноважень Президента України така норма в Конституції НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА. Натомість у ст. 108, ч. 1 написано: “Президент України виконує свої повноваження до вступу на пост новообраного Президента України”.
Конституція не дає права без виборів на другий строк залишатись Президентом України
Стаття 103. «Президент України обирається громадянами України на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років.»
Це пряма конституційна норма.
НЕПРОВЕДЕННЯ президентських виборів Конституція не передбачає за жодних обставин.

20 травня закінчується строк повноважень президента Зеленського і цей російський шпигун має бути притягнутий до кримінальної відповідальності за державну зраду.

Вадим Гладчук, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-03-2024 12:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100