27.04.2024 14:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Telegram використовує сервери розташовані саме у росії. 3 фото

Павєл Дуров з 2014 року притримується легенди про те, що він «посварився» з владою росії, втік звідти і що не має до неї стосунку, повідомляє sprotiv.org.

Багато хто в це вірить, і це нормально, адже віра, на відміну від знання фактів, не вимагає доказів. Навпаки, віряни ігноруватимуть усі незручні докази, що суперечать їхнім переконанням.

Ось кілька чергових доказів того, що телеграм має сервери в росії. Можете їх ігнорувати, писати, що «там збори Лачена», «там канали СБУ», що «дуров утік від путіна», але суті це не змінить.

Перед вами частина адрес серверів, через які Телеграм передає повідомлення. Ці сервери належать російській компанії GlobalNet із основним офісом у москві. Велика кількість серверів компанії розташовані саме у росії, і це дані з сайту компанії, які вони не приховують, дивіться на карту серверів.

Щоб приховати справжнє розташування серверів, компанія GlobalNet позиціонує себе, як європейська і, окрім москви, має офіси у кількох країнах ЄС. Завдяки цій особливості, частина сервісів перевірки адрес вказує, що ці сервери знаходяться в Нідерландах, де також розташовано один із офісів GlobalNet.

Тобто Дуров «не має справ із росією», але основним партнером для передачі даних Телеграму є чомусь саме російська мережа GlobalNet, що має основні потужності в росії.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-03-2024 10:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100