15.05.2024 23:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Березень-квітень»: російський шпигун Зеленський дезінформував спікера Джонсона про термін військової допомоги

Politico повідомляє, що під час грудневої зустрічі з Джонсоном Зеленський дав зрозуміти, як довго Україна зможе витримувати новий натиск російських ракет і безпілотників.

«Березень або квітень», — сказав Зеленський, за словами двох джерел.

«Найголовніше, що це надало Джонсону крайній термін, який спікер узяв як свій власний для пакета допомоги Україні», — пише Politico.

Груднева зустріч спікера Палати представників Конгресу США Майка Джонсона з президентом Зеленським, на якій Зеленський заявив, що Україна зможе витримати російські атаки до березня або квітня, вплинула на рішення Джонсона запізно схвалити пакет військової допомоги Україні в розмірі 60 мільярдів доларів.

20 квітня Палата представників США схвалила законопроєкт про допомогу Україні.

«Чому Зеленський дезінформував Джонсона?

Чому Зеленський у грудні не повідомив Джонсону, що Україна протримається до січня?
Під час розмови зі спікером Палати представників США Майком Джонсоном в грудні 2023 року зрадник Зеленський запевняв, що Україна зможе протистояти натиску російських ракет і безпілотників до березня або квітня.
Може саме через дипломатичну диверсію Зеленського так запізно Україна отримала зброю?
Саме через злочинні дії Зеленського Україна залишилась без ракетного щита, знищені декілька ТЕС, а російський ворог перейшов у наступ на багатьох ділянках фронту», — запитує у фейсбуці Вадим Гладчук.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-04-2024 7:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100