18.05.2024 19:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ворог України Зеленський продає росії титанову сировину для виробництва літаків та ракет. Розслідування. Відео

 

Україна все ще продає росії титанову сировину для виробництва літаків та ракет!

Експортер — державна (!!!) Об'єднана гірничо-хімічна компанія (акціонерне товариство «ОГХК») [керівник Єгор Перелигін **]. Зокрема, партії титанового концентрату продавалися компаніям-посередникам з Польщі, Угорщини, Чехії, Словаччини, які мають у засновниках громадян рф і працюють з росією.

Державна служба експортного контролю (знаходиться під особистим контролем Зеленського) на даний момент не припиняє титанового експорту фірмам-прокладкам, які працюють з рф.

Важко пояснити також, чому дозвіл на експорт встановлено лише для концентрацій ільменіту, притім, що інші види продукції дозволяється вивозити безконтрольно.Якщо продаж титанової сировини росії через посередників триває, то Зеленський на цій торгівлі робить грубі гроші, й це криваві гроші — це буквально торгівля на крові, повідомляє sprotiv.org.

Юрій Швець:

— Я поговорив з низкою експертів з титану тут у США і спитав, чи росія перестала купувати український титановий концентрат. Відповідь така: «Судячи з інформації, якою ми володіємо, не схоже, що Україна припинила продаж титану в росію, попри російське вторгнення в Україну, яке триває. Україна й далі експортує значні обсяги титанової сировини посередницьким компаніям в Европі, що відтак постачають ці матеріяли в росію.»

Заява Юрія Швеця (відео):
https://www.facebook.com/100005650352830/videos/pcb.2383745195157136/1592740681344508

У серпні минулого року Денис Казанський опублікував* на РБК-Україна статтю «Україна під час війни продає росії титанову сировину для виробництва літаків та ракет».

 

** Об’єднана гірничо-хімічна компанія https://www.umcc-titanium.com/

Єгор Перелигін та його компанія мають сторінки на Facebook:

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2024 8:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100