19.05.2024 09:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зеленський вже зізнався у державній зраді. Відео

Зеленський довгі роки систематично та свідомо працює в інтересах країни-агресора, повідомляє sprotiv.org.
Ось відео, де Зеленський щиро зізнається у державній зраді.

Зеленський розповів білоруському диктатору Лукашенку про секретну операцію проти вагнерівців, зрадивши Україну.

Справа Вагнерівців (внутрішня кодова назва «Авеню», також відома як «Вагнергейт») — спецоперація українських спецслужб, спрямована на викриття та вербовку (Авеню 1) з наступним затриманням (Авеню 2) найманців приватної компанії Вагнера, зокрема осіб причетних до збиття Іл-76 у Луганську та збиття Boeing 777 біля Донецька, здійснена за непідтвердженої офіційно співучасті США із залученням авіаліній Туреччини. Зрив завершальної стадії другого етапу (Авеню-2) спецоперації стався через відкладання її критичного етапу або витік інформації після повідомляння російським розвідником Зеленським білоруського диктатора Лукашенка. Зі слів очільника спецоперації, на її перенесенні наполягав голова офісу президента та російський розвідник Єрмак. Опублікована журналістами інформація про перенесення та зрив завершальної стадії операції призвела до широкого суспільно-політичного резонансу в Україні.

Факт існування самої операції відпочатку заперечувався офісом президента Зеленського. Згодом російський шпигун Зеленський визнав існування такої операції, але звинуватив інші країни у тому, що Україну втягнули в цю операцію.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-05-2024 8:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100