19.05.2024 21:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Катування українців! Забирати воювати будуть людей зі слабоумством, онкологією, залікованим туберкульозом, ВІЛ та іншими хворобами. Розслідування

Важко хворих з онкологічними злоякісними новоутвореннями, які повільно прогресують тепер визнають придатними та мобілізують

4 травня 2024 року набув чинності диктаторський закон підписаний Зеленським, який передбачає мобілізацію українців, які мають важкі захворювання. Забирати воювати будуть людей зі слабоумством, онкологією, залікованим туберкульозом, ВІЛ та іншими хворобами.

Це є не лише порушенням прав людини, катуванням та знущанням над українцями.
Це також є російською диверсією проти обороноздатності України.
Річ у тім, що на папері немає різниці між хворими і здоровими, коли йдеться про бойовий чисельний склад військової частини. І якщо командування дає завдання роті в 80 бійців, воно не враховує, що з них боєздатною може бути тільки половина. Або третина!
Військовослужбовці з грижами, протрузіями, артрозами та таким іншим вважаються придатними до служби. Як вони мають виконувати бойові розпорядження, якщо вони БК та мінімальний «набір виживання» до позиції не можуть донести?! Те саме стосується і хвороб серця.
Такі військові фактично перетворюються на тягар для своєї частини, але не можуть списатися з армії – тому що «недостатньо хворі».
Згідно російського диктаторського закону підписаного російським шпигуном Зеленським стають цілком придатні навіть особи з «легкими психічними розладами». На війні і адекватні дахом їдуть, а ці психі точно забезпечать «боєздатність» підрозділу і їм дадуть вогнепальну зброю?
Навіщо таке робиться?
Мета у ворогів України Зеленського та путіна одна. Це геноцид українців. І для «денацифікаторів» путіна та Зеленського немає значення хворі чи здорові люди в жилах яких тече українська кров.

Створення Зеленським паперової армії з обмежено придатних у рази послабить боєздатність діючих підрозділів за рахунок важко хворих, що призведе до того, що фронт посипиться, а ми втратимо незалежність України.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-05-2024 8:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100