27.07.2024 03:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ze-диктатура. В Одесі співробітник ТЦК по звірячому побив Антоніну Токмакову. Розслідування. 5 фото. Відео

В Одесі місцевий ТЦК та СП почав службову перевірку побиття громадянки, за наслідками якого дівчина отримала тілесні ушкодження, повідомляє sprotiv.org.

Про це розповіли в Одеському ТЦК та СП.

Про інцидент дізнались із соцмереж потерпілої Антоніни Токмакової.

За словами дівчини, вона разом з кількома друзями-чоловіками прийшла до відділку поліції, щоб написати заяву на таксиста. Той, як переконує потерпіла, залив їхню компанію перцевим балоном, коли дізнався про кількість адрес, на які треба буде їхати.

“Під час написання заяви до районного відділку поліції з милицею зайшов чоловік у військовій формі. Представився співробітником ТЦК. Потім він вийшов. Після того як заява була написана, поліція відмовилася нас відпускати… На питання: “Що відбувається?” – мені відповіли: “Тепер почекаємо ТЦК”, – пригадує дівчина.

За словами потерпілої, у відділку поліціянти на словах звинуватили її у вчиненні дрібного хуліганства та разом з друзями протримали дві години.

“Приблизно до 11-ї години двох хлопців відпустили (їм по 19 років). Одного з хлопців відмовилися відпускати. Я відмовилася йти та покидати друга. І ось тут з’являється чоловік з милицею, заводячи за собою ще двох військових. Вони сказали, що мого друга зараз везуть на Канатну, 86, “переночувати” і далі “розбиратимуться”, – розповідає Токмакова.

Дівчина назвалася партнеркою затриманого хлопця та спитала, чи може поїхати з ним. Коли, за її словами, вона отримала позитивну відповідь від військових, то намагалася сісти до автобуса, де вже тримали її друга.

“Ми починаємо виходити з райвідділу, мій друг іде попереду. Він перший заходить до автобуса, і тут працівник ТЦК відштовхує мене від дверей, заходить і автобус починає їхати. Я впала від його поштовху, а коли піднялась, то почала знімати номери і побігла, щоб зняти водія. Почала стукати йому у вікно. Мені чесно було страшно”, – каже дівчина.

Невдовзі, за словами Токмакової, від будівлі райвідділку в її бік підбіг чоловік з милицею та вдарив. Цей момент дівчина змогла зафіксувати на відео.

Tokmakova-napad1

Потерпіла змогла зафіксувати побої в лікарні.

В Одеському ТЦК та СП пообіцяли, в разі доведення провини їхніх працівників, притягнути тих до відповідальності згідно з чинним законодавством.

“Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП засуджує будь-які прояви насильства та співпрацює з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин”, – запевнили там.

У поліції Одеси на момент написання новини офіційно інцидент не коментували.

Нагадаємо, що нещодавно в Кривому Розі в ТЦК та СП помер чоловік. Посадовці кажуть про нібито напад епілепсії, але рідні переконують, що загиблого побили перед смертю, а епілепсії він ніколи не мав.

Слідство в справі ведуть щодо перевищення повноважень, що призвело до смерті.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-05-2024 14:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100