27.07.2024 06:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За наказом спільника тирана Зеленського у Запоріжжі розстріляно (4 постріли) Максима Денщика

Максима Денщика, було розстріляно (4 постріли) перед його під’їздом. Щойно він помер у лікарні. Саме він останнім часом висвітлював у медіа всі беззаконня, що відбуваються в Запоріжжі. Місяць тому він заявив про погрози від Івана Федорова — очільника Запоріжської ОВА, повідомляє sprotiv.org.

11 червня вранці у Запоріжжі біля підʼїзду багатоповерхівки невідомі скоїли замах на місцевого посадовця Максима Денщика, який раніше заявляв про тиск та погрози зі сторони голови ЗОВА Івана Федорова. Від отриманих поранень чоловік помер, а зловмисник зник.

«11 червня о 07:55 до відділу № 2 (Олександрівський) Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину та поранення чоловіка.

Працівники поліції встановили, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив чотири постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги», — йдеться у повідомленні поліції Запорізької області.

Повідомляється, що наразі поліція розшукує нападника. Місцеве ЗМІ з посиланням на Некрасову пише, що невідомий застрелив відстороненого від виконання обов‘язків директора департаменту правового забезпечення Максима Денщика.

Зазначається, що 2 травня посадовиць заявив про тиск зі сторони голови Запорізької ОВА Івана Федорова. За словами Денщика, Федоров «по хорошему» пропонував йому декілька разів звільнитися із займаної посади за власним бажанням, але він відмовився.

Також Денщик написав, що очільник Запорізької ОВА прямо та через різних людей (як в міськраді, так і за її межами) погрожував йому розправою з боку правоохоронних органів.

Також зазначають, що «Денщик написав від імені міськради позов до суду на повернення Тарасова сквера назад місту, так і почалася метушня. Навіть департамент хотіли цілком прикрити. Хтось явно не поспішає забирати землю у Кальцева. Загалом, повертаємось у дев'яності».

Раніше у соцмережах писали, що у фсб рф завербували Івана Федорова, коли він був в російському полоні.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-06-2024 13:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100