30.04.2024 16:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

НАТО геть!

nato net1НАТО геть я сказав. Новини з фронту. Як захоплювали Крим.

Вчора під час проведення військових навчань в Криму, які проводились військово-морськими силами України (їх залишками) на полігоні «ОПУК» (і назва відповідна) були зірвані два бойових снаряди (зберігалися з часів другової світової війни).

Вибух стався на борту десантного корабля «Кіровоград», як повідомляє агентство УНІАН.

Але агентство Інтерфакс-Україна повідомляє (де вони беруть інформацію?), що вибух стався внаслідок некерованого реактивного снаряду, який було випущено з борту штурмовика Су-25. А-а-а! Некерований реактивний снаряд!

Уявляєте, щоб під час навчань військ НАТО або американських некеровані снаряди літали собі просто так? Я думаю, що після цього вже мільярди доларів на нову програму озброєння виділили та позвільняли половину військових на пенсію. А у нас?

А у нас наше Міністерство оборони, яке нам потрібно, щоб спростовувати чутки та підтримувати у своїх громадян внутрішнє відчуття захисту від ворогів, вже спростувало цю інформацію, а розповсюджує інформацію про те, що снаряд сам зірвався на борту. За словами представників Міноборони зараз допитують боєприпаси і з'ясовується причина вибуху.

Генеральна прокуратура погоджується, що винним є сам снаряд, який сам і вибухнув на кораблі, бо був інвалідом 1 групи.

Розслідуванням випадку вже займається військова прокуратура Південного регіону (допитують снаряди).

Але це ще не все. Як повідомляє Міноброни України, під час навчань «масованим артилерійським ударом з великого десантного корабля „Костянтин Ольшанський“, середнього десантного корабля „Кіровоград“ і корвета „Придніпров'я“, а також артилерійськими підрозділами берегової артилерійської групи Центру військ берегової оборони ВМС України була проведена вогнева підготовка висадки морського десанту» (вони ще й десант вирішили висадити).

Всього до комплексу навчань залучено 7,5 тис військовослужбовців, більше, ніж 1,2 тис одиниць озброєння і техніки, 31 літак і вертоліт, 15 кораблів. А це вже страшна сила. Уявляєте собі цих 7, 5 тис. військовослужбовців, які крім казарм нічого не бачили та 1, 2 тисячі одиниць озброєння, яке не стріляло і моральна застаріле?

Є приємні новини, поранені військовослужбовці отримають по ордену за мужність у відносинах з некерованими українськими снарядами та скоро вийдуть з лікарні.

Дуже добре, що це був некерований снаряд, бо якщо був керований, то могли б потрапити в літак з мирними єврейськими жителями, як в 2001 році або потрапити в житловий будинок.

Інформаційні агентства не повідомляють про результати висадки морського десанту, але в торгових точках вже зниклі алкогольні спиртні напої.

Мені тільки цікаво, чому всі військові навчання проходять в Криму? У нас що, тільки Крим будуть захоплювати? Якщо так, то всі можуть спати спокійно, наша армія нас...

 

Андрій Скакодуб, Народні блоги

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-09-2010 16:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100