26.04.2024 19:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сина Азарова викрили в масових порушеннях і підкупі виборців

У передвиборній кампанії сина прем'єр-міністра України Миколи Азарова, Олексія, зафіксували тисячу порушень, пише газета «Дзеркало тижня».

Як повідомляється, Олексій Азаров напролом йде до своєї мети, взагалі не замислюючись про існування будь-яких бар'єрів.

«Ми виявили понад тисячу фактів, що стосуються підкупу виборців і порушення правил ведення агітації. Наприклад, 52 білборди з рекламою з'явилися до офіційного початку виборчої кампанії, і власників цих конструкцій так і не вдалося встановити. Причому 400 фактів змогли задокументувати — є фотографії, відео, публікації в ЗМІ. Але тут, на жаль, опозиційні кандидати виявили слабку юридичну підготовку. Як на мене, вони повинні були блокувати кожен його крок судовими позовами», — розповів виданню Павло Павлов, довгостроковий спостерігач на одномандатному окрузі №47, який знаходиться в місті Слов'янськ.

При цьому самі опоненти Азарова-молодшого вважають абсолютно непотрібною боротьбу з очевидними порушеннями.

«А який у цьому сенс? Міліція, прокуратура та суди працюють на одну руку і один одного покривають. Ось, 16 жовтня ми (я і ще два кандидати — Фридон Векуа і Олег Котенко) заблокували машину з продуктовими наборами для мешканців гуртожитку заводу високовольтних ізоляторів. І що? Викликали міліцію. Але одразу було зрозуміло, що цю історію спустять на гальмах», — говорить кандидат-комуніст Анатолій Хмельов.

Також ЗМІ відзначають, що українських спостерігачів дуже цікавить, звідки беруться гроші на благоустрій Слов'янська, адже «місто перетворюється на очах».

«Наші розрахункові дані говорять, що в середньому на кожен округ Партія регіонів планує витратити близько 30 млн грн. — це власні ресурси кандидата-мажоритарщика плюс те, що виділяється в рамках „соціальних ініціатив президента“. Кампанія в Слов'янську в цьому сенсі відрізняється тим, що витрати вище в кілька разів. Тут кандидат порушує, насамперед, правила, встановлені в рамках домовленостей всередині самої правлячої партії», — говорить в інтерв'ю виданню голова Донецького обласного відділення Комітету виборців України Сергій Ткаченко.

Як відомо, раніше син Азарова вже агітував за себе роздачею води та видавав об'єкти, зроблені за державні кошти, за свої.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-10-2012 8:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100