26.04.2024 08:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олеся Донія свободівці Леонтій Мартиняк та Юрій Сиротюк побили у сортирі #Рада. Подробиці

 

 

Про це сам депутат пожалівся на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наводи текст «без кюпюр»:

«Як мали депутати від „Свободи“ відзначити те, що Верховна Рада висловила недовіру Януковичу? Радіти? Але ж ще вчора , коли я це запропонував з трибуни ВР,то вони намагалися мене зашикати. І в інеті писали, що негайна відставка Янека-провокація. Сьогодні, коли Янек втік, вони вже теж „революціонери“. І „революцію“ вирішили відзначити тим, що треба ж побити якогось ворога українського народу! Так як з партією регіонів у Верховній Раді Свобода битися не спішить (недаремно вони ж „угоду“ з Янеком хотіли укласти), то знайшли кращу мішень-мене. Вирішили застосувати кулаки. От свято! Куди ті фейрверки! В холі ВР народу багато, то вони в туалеті ВР вирішили це зробити („туалетні революціонери“!). Спочатку такий собі депутат Леонтій Мартиняк вирішив на мене свої кулаки підняти. Він хоч вдвічі і ширше за мене, але мені його вдалося втримати. А потім ще один депутат-гопник від Свободи долучився — Юрій Сиротюк. Цей хоч вдвічі менше за мене, але саме він і почав битися. Герої! Добре, що зайшли ще сторонні люди-відтиснули Сиротюка, тож з Мартинюком якось було легше розібратися.

Чесно кажучи хвилювався лише за голову. Бо після струсу мозку , який отримав під час так званих „Харківських угод“ від кулаків регіоналів, отримувати удари в голову більше не можна, і так наслідки досі лишилися. Але ж тоді було зрозуміло, що боронити і чому не можна відступати-мене тоді оточили і тримали 5 регіоналів а шостий наносив удари згори. Та боронили проти регіоналів ми українські національні інтереси. А тут що? Якась депутатська гопота спочатку закрикує за вимогу відставки Янека, а потім лізе битися, бо ,бачте, я про цю їхню негідну поведінку в інтернеті написав!

І це обличчя „нової влади“? Мда. Рядові свободівці вмирали на Майдані. Вмирали у боротьбі проти Янека. Вмирали за свободу і демократію. Бо ідейні і щирі.

А для чого живуть свободівські керівники? Для того, щоб махати кулаками, якщо їм не сподобається чийсь пост в інтернеті? Бидлота хоче стати „новою владою“? І за це вмирали люди на Майдані????

Бридко від усвідомлення, що „нову політику“ роблять гопники.

Кожен виходив на Майдан зі своєю мотивацією. Але ці три місяці, що я стояв на Майдані, я точно це не робив, щоб одних бандитів поміняти на інших гопників.

P.S. Після нападу свободівців в мене лишилися їхні „трофейні“ окуляри. Готовий віддати», пише Олесь Доній.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-02-2014 10:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100