26.04.2024 09:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ЦВК зареєструвала кандидатом сепаратюгу Ківалова, який закликав писати «конституцію» одеської народної республіки

ЦВК зареєструвала Сергія Ківалова кандидатом в депутати Верховної Ради на одномандатному виборчому окрузі №135 (Одеська область) і ще 12 кандидатів на позачергові парламентські вибори.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центральної виборчої комісії.

Ківалов — голова Вищої ради юстиції, колишній голова Центрвиборчкому, позафракційний депутат Ради, який балотувався на виборах в 2012 році в окрузі №135 від партії регіонів.

Всі 13 зареєстрованих на засіданні в п'ятницю кандидатів висуваються в порядку самовисування.

Кандидатами також зареєстровані депутати Ради Віталій Журавський (заступник голови групи «Економічний розвиток», автор тоталітарного закону про наклеп) в окрузі №66 Житомирської області, який пройшов до парламенту по цьому округу від ПР, та Володимир Струк (група «За мир і стабільність») в окрузі №104 Луганській області.

Також зареєстровані в окрузі №215 Києва Валентина Кузюк — головний держревізор-інспектор 1 рангу Державної податкової інспекції у Деснянському районі головного управління Міністерства доходів і зборів; в окрузі №143 Одеської області Володимир Боделан — начальник головного управління держслужби надзвичайних ситуацій в Одеській області; і в окрузі №127 Миколаївській області — Василь Іванюк — начальник Миколаївської філії держпідприємства «Адміністрація морських портів України».

В окрузі №106 Луганській області зареєстрований Сергій Шахов (президент Інституту демократичних суспільств), №81 Запорізькій області — Дмитро Швець (голова наглядової ради «Крок»), №91 Києва та №204 Чернівецькій області — адвокати Марина Озерова і Олександр Ноцький відповідно.

В окрузі №17 Вінницької області зареєстрований Василь Романюк, №143 Одеської області — Дмитро Шідер, №159 Сумської області — Ігор Паладин (безробітний, член ПР).

Зараз ЦВК зареєструвала 25 кандидатів у депутати Ради на позачергові парламентські вибори.

Як відомо, вибори відбудуться 26 жовтня 2014 року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-09-2014 12:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100