28.04.2024 18:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко — кремлівська папужка

tim&putin1Представниця Партії регіонів Ганна Герман звинувачує прем'єра Юлію Тимошенко у корупції.

З такою заявою вона виступила в середу з трибуни Верховної ради.

«Ми вже знаємо, що ви розкрали резервний фонд держави так, що там лише залишилися самі білі тапочки і то лише 48 розміру», — заявила вона.

«Цими дня ми ви наказали Нафтогазу, щоб він перелічив 6 млн. гривень залу, в якому ви будете проводити дитяче Євробачення, бо це під вашим патронатом. Хіба це не корупція?» – обурилась Герман.

«Цими днями ви розкидали по всій Україні листівки про те, як боротися з грипом, надруковані за кошти держбюджету із символікою БЮТ. Хіба це не корупція? Хіба це не називається „тырить мелочь по карманам“?» – спитала Герман.

Вона навела слова Тимошенко про те, що прем’єр Росії Володимир Путін «нас ніколи не підведе».

«Юліє Володимирівно, Путін ніколи не підведе свою державу, бо він уміє захищати її інтереси. А ви, на жаль, цього в нього не вчитеся. Ви лише окремі словечка в нього переймаєте, як наприклад „тиріть“ і виглядаєте при цьому як кремлівська папужка, бо Путін справді бореться з тими, хто тирить, а ви тирите самі, Юліє Володимирівно. І тирите дуже успішно», — заявила Герман.

«Тому вчіться у Путіна, як боротися з тими, хто тирить, а не вчіться словечок, бо ви виглядаєте при цьому як банальна кремлівська папужка», — додала вона.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-11-2009 11:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100