20.04.2024 15:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Григорій Омельченко оприлюднить фото з педофільних оргій нардепів-бютівців?!

pedofili BUT1Працівники міліції та Генпрокуратури гальмують розслідування «справи педофілів» попри докази вини фігурантів, стверджує депутат Григорій Омельченко.

В ефірі ТВі він заявив, що володіє доказами у цій справі, яких достатньо для утримання під вартою всіх фігурантів, — і в разі затягування розслідування піде на їх розголошення, повідомляє прес-служба каналу.

"Це і свідчення осіб, і документальні докази, і слідчі дії, які зроблені слідчими, і це докази конфіденційного, оперативного характеру, — і я піду на цей крок, розголосивши ці дані, і показавши ці документи, які є під грифом «цілком таємно», — запевняє депутат.

За словами Омельченка, якби у цій справі не фігурували політики, вже були б затримані всі підозрювані, і слідство могло бути завершене максимум за півтора місяці.

Депутат стверджує, що справу гальмували працівники міліції, і було проведено службове розслідування щодо цього.

«Я отримав відповідь, що 9 працівників міліції притягнуто до дисциплінарної відповідальності», — каже Омельченко.

«А зараз керівництво Генеральної прокуратури по суті ухиляється від ефективного планомірного завершення досудового слідства», — заявляє він.

«Генеральний прокурор прекрасно розуміє, представники яких політичних сил зачеплені, і один із лідерів цієї політичної сили збирається стати президентом України, завершаться вибори, буде новий міністр внутрішніх справ, новий генеральний прокурор, будуть судити, нікуди не дінуться», — упевнений Омельченко.

Водночас, захисник обвинуваченого у справі — батька дітей Дмитра Полюховича — Ідан Алієв заявив, що його підзахисний свою провину не визнає і не давав свідчень проти когось.

«Дмитро Полюхович ніяким чином не оговорював себе, у своїх показах жодним чином не згадував у площині кримінального переслідування своїх знайомих, деякі з яких є високопосадовими особами в державі, і жодним чином він не обливав їх брудом», — сказав він.

А депутат від БЮТ Руслан Богдан, якого називали фігурантом справи про розбещення дітей, відкидає всі звинувачення і вказує на відсутність доказів.

 

Читайте также в рубрике «Педофилгейт» :

Генпрокурора просят привлечь к уголовной ответственности бютовских нардепов Уколова, Богдана и Терехина. Фотокопия заявления

Матір зґвалтованих бютівцями дітей вимагає притягти Луценка до кримінальної відповільності. Фотокопія заяви

Как нардеп с БЮТа Руслан Богдан пытался откупиться от обвинений в педофилии. Видео и распечатка разговоров в «Сигарном клубе»

Депутат з БЮТу Богдан просив адвоката Циганкова, щоб його виключили зі списку педофілів за 2 млн доларів

Педофілгейт: матір згвалтованних дітей просить Ющенка захистити її від Луценка

Каталог с эротическими фотографиями детей из Артека предназначался дядечкам-депутатам из БЮТ?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-12-2009 17:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100