26.04.2024 21:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сенсація! Приватні перельоти Ющенка оплачує… родина Ющенка. Фотофакт

Ush-ternopil-rahunok1«Українська правда» розмістила матеріал, в якому проводиться журналістське розслідування фінансування приватних перельотів Президента України. Результати вражають: виявляється, що приватні перельоти родини Ющенків оплачує сама родина Ющенків, а точніше — дружина Президента, Катерина Михайлівна Ющенко. Цей матеріал займає центральне місце на сайті «Української правди», і не дивно — бо це справжня сенсація для пострадянського простору: приватні перельоти високопосадовця оплачує він сам, а не держава!

Більшість українців, що голосуватимуть за Віктора Андрійовича, певно дуже переживають за сімейний бюджет родини Ющенків, але все одно схвалють цю інновацію. Так, це трохи поки незвично для України, але слід зауважити, що взагалі-то традиція платити за свої подорожі зі своєї кишені є притаманною українському народові: наприклад, коли пересічні громадяни здійснюють перельоти, то теж платять за них самі. Тому нам варто лише визнати порядність та некорумпованість Віктора Ющенка і сподіватися, що його родина завжди матиме достатньо грошей на приватні перельоти, щоби не мати спокуси брати у держави.

P. S. Інколи, очевидно, така корупційна спокуса є неподоланою, про що свідчать нинішні чисельні де факто передвиборчі турне майже жебрачки голови уряду Юлії Тимошенко чи історія міністра-алкоголіка Юрія Луценка, який свого часу літав із своїми друзями та родичами за бюджетні гроші.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-12-2009 11:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100