1.05.2024 10:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У журналістки Олени Білозерської менти провели обшук

На фото: Олена Білозерська з Президентом України Віктором Ющенко

На фото: журналіст Олена Білозерська з Президентом України Віктором Ющенко

Про це вона повідомляє у своєму ЖЖ:

«До мене прийшли з постановою на обшук з Голосіївського РОВД. Будуть шукати друковану і фотопродукцію, пов»язану з діяльністю «автономів».

UPD: Обшук закінчився. Приблизно об 11-ій слідчі пішли. Це були слідчий з Голосіївського РОВД Коновод Валерій і оперуповноважений на прізвище Печений.

Вилучили 2 диски фотозвітів з акцій — ті диски, на яких були «димовушні» акції. Там, звісно, тільки спини учасників, і практично всі ці фотки були в Інеті. Порилися в компі, але нічого, що їх могло б зацікавити, не знайшли.

Величезне спасибі за допомогу адвокату Сидору Кізіну і київській «Свободі». «Свобода» підняла шум, а адвокат виїхав негайно після мого дзвінка. Ніхто ще нічого не встиг зробити, а він уже був. Дуже впевнено і грамотно супроводжував процес, заявив протест проти вилучення дисків всупереч ст. 17 Закону України «Про державну підтримку ЗМІ і соціальний захист журналістів», де сказано: «Службова діяльність журналіста не може бути підставою для його арешту, затримання, а також вилучення зібраних, опрацьованих, підготовлених ним матеріалів і технічних засобів, якими він користується у своїй роботі».

На вівторок викликають «на бесіду» у Голосіївське РОВД".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-03-2010 20:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100