27.04.2024 08:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Моє питання до президента: Що відбувається у Херсонській області?

Моє питання до президента: що відбувається у Херсонській області?

Чому ми дізнаємося про Кринки з ТікТока і доповідей Шойгу?
Чим цей напрямок відрізняється від Авдіївки, Купʼянська, Роботиного в тому сенсі, що нам заборонено навіть згадувати про лівий берег?
Чим боротьба і втрати морпіхів і ТрО на Херсонщині відрізняються від боротьби інших бригад на інших напрямках?
Багатьом колегам хочеться зрозумілих відповідей на питання, чому «ні» – універсальна відповідь на запити про роботу з військовими на Півдні. І не тільки журналісти хотіли б знати ці відповіді, а й військові, які працюють на цьому напрямку.
Є розуміння військової таємниці в умовах активних бойових дій. Проте нема розуміння, чому прогалину в комунікації Півдня заповнюють російські наративи, анонімні канали і фейкові вкиди на всіх платформах.
І це в той час, коли десятки журналістів хотіли б попрацювати на цьому напрямку, попри всю небезпеку, яка на них очікує тут. Зрештою, як і на інших ділянках фронту.
«Дуже важливо, щоб говорили люди, які на першій лінії фронту… дуже важливо, щоб люди жили в реальному інформаційному просторі», – цитата президента з останньої прес-конференції.
Я абсолютно згоден. Люди в Тягинці, Станіславі, Кізомисі і Бериславі теж хочуть, щоб ми жили в реальності. Вони теж хочуть, щоб світ знав, як по їхніх населених пунктах прилітають десятки КАБів, що відбувається з ними і як наші сили цьому протистоять.
Професійні люди розуміють, що і як можна знімати, що показувати, як не нашкодити. Зрештою, ми проходимо процедури акредитації, перевірок, узгоджень. У всіх, кому треба, є наші контакти.
Натомість тисячі цивільних, які їздять у «закриті» села на громадському транспорті, вільно можуть знімати публікувати або передавати на ту сторону важливу інформацію.

Дайте можливість працювати на Півдні.

Ivan Antypenko

https://www.facebook.com/ivan.antypenko/posts/pfbid02z9wvehPQeekziPtXrhfLmrvZvzZGdRyW3dEAAR94BiKgWpiHGjxsYLNPUqZGSh6wl

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-02-2024 12:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100