28.03.2024 22:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ворон ворону око не виклює: депутатська комісія Самойлик захищає бютопедофілів

pedofili1Дослідження на «поліграфі» не підтвердили участь депутатів від БЮТ Сергія Терьохіна та Руслана Богдана у розбещенні дітей. Про це йдеться у звіті тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування обставин, пов'язаних із звинуваченням в розбещенні неповнолітніх, який має у своєму розпорядженні «Українська правда».

«У справі проведено психолого-фізіологічні дослідження з використанням поліграфу щодо Терьохіна, Богдана, Новожилова (гендиректор „Артеку“), Паєвського, висновки яких не підтвердили їх участі у діях сексуального характеру стосовно потерпілих дітей», — йдеться у документі.

«Проведено судово-медичні експертизи обвинуваченого Полюховича (Дмитро Полюхович — батько дітей), свідків Дунаєва, Паєвського та Новожилова. Ознак активного або пасивного гомосексуалізму у вказаних осіб не виявлено», — зазначається у звіті.

«З питань наявності у обвинуваченого Полюховича можливих проявів нетрадиційної сексуальної орієнтації допитано осіб за місцем його народження, роботи та проживання, відпрацьовано його зв'язки, що містилися у записних книжках. Інформації про схильність Полюховича до нетрадиційної сексуальної орієнтації не здобуто», — наголосили депутати.

Згідно з документом, «також були проаналізовані телефонні з'єднання Полюховича з іншими особами, на яких було вказано дітьми, однак інформації, яка б становила інтерес для слідства, не здобуто».

«Київським міським центром судово-психіатричних експертиз проведено комплексну комісійну психолого-психіатричну експертизу обвинуваченого Полюховича. Наявності у нього розладів психіки та поведінки не встановлено», — йдеться у звіті.

«Згідно зі свідченнями вчителів та однокласників школи, у якій навчалися діти, лікарів, психологів школи та районної поліклініки за місцем проживання потерпілих, вони не помічали будь-яких негативних змін у поведінці дітей», — повідомили депутати.

Згідно з документом, відсутні позитивні результати допитів осіб, які проживали у сусідніх номерах готелю «Аделари» в МДЦ «Артек» у період проживання в ньому Полюховича та його дітей у червні-липні 2008 та мешканців будинку, у якому, нібито, знаходиться квартира, де з дітьми вчинялися статеві акти.

«Призначено комісійну судово-медичну експертизу з метою з'ясування механізму заподіяння дітям тілесних ушкоджень, а також психологічну експертизу для з'ясування їх основних індивідуально-психологічних особливостей та низки інших питань», — йдеться у звіті.

«Проте, з листопада 2009 року законних представник потерпілих Олена Полюхович (матір дітей) відмовляється надати дітей для проведення зазначених судових експертиз, які є вкрай важливими для слідства», — наголосили депутати.

Звіт підписаний главою ТСК, депутатом від Компартії Катериною Самойлик.

Нагадаємо, що 17 лютого в УНІАН (в Києві) пройшла прес-конференція на тему: «Артек-2010: сьогодні і завтра». Що чекає МДЦ «Артек» у найближчому майбутньому? На ці питання відповідали учасники прес-конференції: Борис Новожилов, генеральний директор МДЦ «Артек»; Катерина Самойлик, народний депутат України; Валентина Довженко, голова Фонду Надії і Добра; Анна Бублик, президент Будинку моди.

 

Читайте також:

Нардеп Виктор Корж обвиняет депутатскую комиссию Самойлик в бездеятельности

Відкритий лист Олени Полюхович 

«Артековский» скандал: переписка Полюховича, перезвоны депутатов, молчание следствия. Часть 1

«Артековский» скандал: переписка Полюховича, перезвоны депутатов, молчание следствия. Часть 2

Нардеп Виктор Корж заявляет о крышевании Генпрокуратурой высокопоставленной педофилии

Генпрокурора просят привлечь к уголовной ответственности бютовских нардепов Уколова, Богдана и Терехина. Фотокопия заявления

Матір зґвалтованих бютівцями дітей вимагає притягти Луценка до кримінальної відповільності. Фотокопія заяви

Как нардеп с БЮТа Руслан Богдан пытался откупиться от обвинений в педофилии. Видео и распечатка разговоров в «Сигарном клубе»

Депутат з БЮТу Богдан просив адвоката Циганкова, щоб його виключили зі списку педофілів за 2 млн доларів

Педофілгейт: матір згвалтованних дітей просить Ющенка захистити її від Луценка

Каталог с эротическими фотографиями детей из Артека предназначался дядечкам-депутатам из БЮТ?

Григорій Омельченко оприлюднить фото з педофільних оргій нардепів-бютівців?!

Як Муся парламентарієм став: фігурант педофілгейту Руслан Богдан має довге кримінальне минуле

БЮТопедофилгейт: Терехин, Уколов и Богдан сядут надолго

Артековский скандал: наглая ложь следствия

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-04-2010 14:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100