20.04.2024 17:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бенкендорф хоче звільнити 800 працівників НТКУ

Pershii Nacional1Представники колективу Національної телекомпанії України виступають проти запланованого суттєвого скорочення штату Першого Національного телеканалу.

Про це йдеться у переданому УНІАН зверненні колективу НТКУ до президента Віктора Януковича, затвердженому 16 червня 2010 року на профспілковій конференції.

«Стиль новопризначеного менеджменту — відверте ігнорування законів, небажання будувати діалог з профспілками та цинічне розходження між словами і справами. Понад 800 співробітників телекомпанії отримали повідомлення, що їхні посади скорочуються, і з 1 липня 2010 року їх буде звільнено», — йдеться в заяві .

«Серед них — діти війни, афганці, чорнобильці, самотні матері та чоловіки, які утримують родину з малолітніми дітьми. Всупереч законодавству, інші посади людям ніхто не пропонував. Кадрова логіка і критерії добору працівників непрозорі», — наголошують у зверненні представників НТКУ.

Також вони наголошують, що «до цього часу профспілки не отримали жодного обгрунтування скорочення, жодного офіційного документу, згідно з яким в НТКУ відбуваються зміни в організації виробництва і праці».

"Ми, колектив Першого Національного, готові до змін та творчого пошуку. Але ми категорично проти реформування телекомпанії у протизаконний спосіб, і тому висловлюємо недовіру нинішній команді на чолі з Єгором Бенкендорфом ", — йдеться у зверненні до Януковича.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-06-2010 11:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100