25.04.2024 11:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Азаровщина. У прем'єра маячня щодо «розповсюдження брехні» засобами масової інформації

azarov6Азаров закликав Національну спілку журналістів разом з урядом розробити механізми, які перешкоджатимуть появі в ЗМІ замовних матеріалів.

«Ми маємо продумати, як перешкодити розповсюдженню брехні», — заявив прем'єр.

«Але ми чудово знаємо, що поряд з незалежними засобами масової інформації, є і залежні, платні, замовні засоби масової інформації, які працюють на замовників», — сказав він.

У свою чергу, голова НСЖ Ігор Лубченко попросив Азарова, щоб Головне управління державної служби провело службове розслідування щодо втручання обласних, міських і районних держадміністрацій Одеської, Луганської, Харківської, Сумської, Черкаської і Чернігівської областей у редакційну політику і журналістську діяльність.

Крім того, Лубченко вважає за необхідне притягти до відповідальності голову Одеської обласної держадміністрації Едуарда Матвійчука, який вивів облдержадміністрацію зі складу співзасновників єдиної обласної україномовної газети «Чорноморські новини», і водночас докладає зусиль зі створення державної газети «Одещина».

P.S. від Украънської правди. У зв'язку з увагою прем'єр-міністра до чистоти рядів у пресі, "Українська правда" принагідо повідомляє, що редакцією було направлено інформаційний запит на ім'я Миколи Азарова щодо умов його проживання у державному санаторії «Конча-Заспа».

Вхідний номер запиту — N33222/0/110 від 7.06.2010. Розписаний на Департамент інформації та масової комунікації секретаріату Кабінету міністрів.

Місячний термін, відведений законом «Про інформацію», минув, відповіді від Миколи Азарова не отримано, що є порушенням закону «Про інформацію» і «Про боротьбу з корупцією».

 

Читайте також:

Ображений на критичні публікації Азаров хоче штрафувати власників сайтів? English

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-07-2010 17:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100