26.04.2024 06:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дмитро Табачник помстився В'ячеславу Кириленко

get TabachnikМіністр освіти Дмитро Табачник звільнив Михайла Мартинюка з посади ректора Уманського державного педуніверситету ім. Тичини.

Про це повідомляє газета «Новая».

3 серпня перший заступник міністра освіти Борис Жебровський представив нового ректора університету Наталію Побірченко, проректора з наукової роботи.

У свою чергу Мартинюк, коментуючи це призначення, заявив, що це особисте рішення Табачника: «У зв'язку із закінченням мого 5-річного контракту, посада ректора повинна стати вакантною».

«За законом обов'язки ректора повинен виконувати перший проректор, а це — Олександр Безлюдний. Але ніяк не проректор. Тому призначення Наталії Побірченко — особисте рішення міністра», — зазначив він.

«У цьому році у Михайла Мартинюка закінчився 5-річний контракт. Педколектив таємним голосуванням вирішив (80% голосів — „за“), що необхідно продовжити контракт з ректором. Своє побажання відіслали в міністерство», — пише видання.

«5 років тому була така сама ситуація. Новий міністр призначив ректора. Але тоді весь колектив не дав згоди і вибрав сам собі керівника. Чесно кажучи, я й сам не збирався продовжувати контракт», — сказав колишній ректор.

«Багато хто у відставці колишнього ректора бачить політичні причини. На виборах Мартинюк відкрито підтримував Віктора Ющенка», — пише газета.

Також видання відзначає, що Мартинюк є тестем депутата від НУНС В'ячеслава Кириленка, який навесні цього року зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про звільнення Табачника.

 

Читайте також:

«Знайомтеся, кум Табачника»

Табачник знову фальшує

Табачник вигадав, як треба переписати підручники з історії

Заступник Табачника повинен попросити вибачення в студентів, яких він назвав бидлом – Кендзьор

Антидержавник Табачник хоче скасувати дубляж фільмів українською

Заступник міністра Полянський подав у відставку через призначення Табачника

Вячеслав Кириленко уже предложил парламенту уволить Дмитрия Табачника

Дмитрий Табачник — король «фальшаков»

Ганна Герман була проти призначення Дмитра Табачника

У мене немає запитань до Табачника

Табачник не піде у відставку

Учебники по истории будут переписаны

Тестування Табачником

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-08-2010 17:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100