19.04.2024 07:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Київський регіонал-узурпатор Олександр Попов підвищіть вартість проїзду у метро до 2 грн?

proizd u metro1У Київському метрополітені допускають, що в найближчі дні вартість проїзду в столичній підземці збільшиться до 2 грн.

Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства «Київський метрополітен» у п'ятницю.

Як відзначив співрозмовник агентства, у метрополітені очікують відповідного розпорядження з цього приводу.

Разом з тим, дата підвищення тарифу поки не відома.

Раніше виконуючий обов'язки глави Київської міської державної адміністрації Олександр Попов повідомляв, що за позовом метрополітену суд виніс рішення про скасування розпорядження КМДА, яким вартість проїзду в метро була знижена з 2 грн до 1,70 грн.

Як повідомлявся, КП «Київський метрополітен» оскаржив у суді рішення Київської міськдержадміністрації про зниження вартості проїзду в київському метро з 2 грн до 1,7 грн.

Вартість проїзду в Києві була підвищена в 2008 році в рази — до 2 грн за поїздку, однак, потім, на настійну вимогу Антимонопольного комітету України знижена до 1,7 грн.

 

Проїзд у київському метро подорожчає до 2 гривень.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У Головному управлінні юстиції у місті Києві зареєстровано Розпорядження Київської міської державної адміністрації «Про внесення змін до Тарифів на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті — метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, який працює у звичайному режимі руху».

Відповідно до розпорядження, тариф на перевезення пасажирів у столичному метрополітені становитиме 2,00 грн. Вартість проїзду автобусом, трамваєм, тролейбусом та фунікулером залишається незмінною — 1,50 грн. за 1 поїздку.

Розпорядження вступить в силу з моменту офіційного оприлюднення у засобах масової інформації.

Як повідомляють ЗМІ, подорожчання відбудеться вже в суботу, 28 серпня.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-08-2010 16:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100