19.04.2024 21:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Онаністи Костицького зацікавилися мультсеріалом South Park

South Park1Через мультсеріал South Park телеканал MTV Україна можуть звинуватити в трансляції дитячої порнографії, пише КоммерсантЪ-Украина в статті «Нацкомісія не зрозуміла дорослого гумору».

30 серпня 2010 року, відбулося засідання Національної експертної комісії з моралі. Бурхливу дискусію викликав мультсеріал South Park. Нацкомісію стурбував епізод, в якому мова йде про одностатеві стосунки, і один з персонажів, Ерік Картман, розігрує свого однокласника Баттерса, імітуючи оральний секс з ним.

На думку членів НЕК, відеозапис містить зображення імітації сексуальних дій і розмови про фізіологічні деталі сексуальних дій, тому цей мультсеріал належить до продукції, яка містить дитячу порнографію.

Головний сексопатолог Міністерства охорони здоров'я Ігор Горпинченко заявив, що продемонстровані кадри є «словесною порнографією, яка впливає на дітей».

На захист мультсеріалу виступила програмний директор MTV Україна Марія Панченко, яка заявила, що мультсеріал транслюється згідно з отриманим прокатним посвідченням — після 22:00. Костицький поцікавився у Панченко, чи знають її батьки, «чим ви займаєтеся, що тут захищаєте».

Директор програм Міжнародного фестивалю мультиплікаційних фільмів Крок Олександр Шпилюк, у свою чергу, зазначив: «Я не бачу тут порнографії. І взагалі, цей серіал заборонений лише в трьох країнах — Ірані, Сінгапурі і Малайзії. Заборонивши його, ми вдаримо по демократичному іміджу України» . Народний депутат від НУ-НС Лілія Григорович у відповідь дорікнула йому в необізнаності, наголосивши, що НЕК не забороняє, а рекомендує.

У результаті члени НЕК не винесли рішення і щодо цього питання. Буде створена спільна комісія з представників Міністерства культури, Міністерства внутрішніх справ і НЕК, яка і визначить, чи є South Park порнографією.

Нагадаємо, в 2008 році НЕК вже розглядала питання щодо South Park після звернення заступника прокурора у Києві Вадима Горана. Тоді орган ухвалив, що мультсеріал не порушує закон, проте належить до відеопродукції, трансляція якої повинна бути обмежена за віком глядачів до 16 років і за часом трансляції — з 21:00 до 6:00.

У тому ж 2008 році скандал навколо South Park розгорівся в Росії — після того, як Московська прокуратура визнала його екстремістським, сотні людей вийшли на демонстрації на захист телеканалу 2×2, а також атакували офіс євангелістів. Слід зазначити, що скандал пішов на користь телеканалу 2×2, популярність якого потім зросла.

*****

На картинці — кадр з епізоду Cartman Sucks мультсеріалу South Park. Мабуть, на думку членів, саме так має виглядати дитяче порно.

 

Читайте також:

Онанисты Костицкого постановили, что даже одетая женщина — это возмутительная аморальная эротика

Онанисты Костицкого с Комиссии по морали считают фитнес эротикой

Комісія моралі вводить цензуру на телебаченні убитих та поранених

Влада хоче закривати опозиційні сайти протягом доби

Уроды из Моральной Инквизиции уже придумали «кодекс журналистской этики»

Нацкомісія моралі хоче за один день закривати будь-який сайт

Журналисты и некоторые народные депутаты уверены, что Комиссии по нацморали не место в демократическом государстве

Притча о цензуре грешников

Полный песец и Комиссия по морали

Камасутра у стен Верховной Рады. Фото

Нардепы хотят избавиться от онанистов с комиссии по морали Костицкого

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-08-2010 15:29 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100