20.04.2024 05:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп Гримчак вимагає від Януковича звільнити Костянтина Стогнія та Дмитра Андреєва за брехню і наклеп

Grimchak Yuryi1«Патологічна брехня, яка постійно з’являється із уст головного радника міністра внутрішніх справ – Костянтина Стогнія, та директора Департаменту зв’язків із громадськістю МВС України Дмитра Андрєєва, має бути покарана» — говориться у відкритому зверненні народного депутата України Юрія Гримчака до Президента України, Кабінету міністрів, Верховної Ради та громадськості.

«Інцидент, що стався у п’ятницю ввечері після програми «Шустер live», став лакмусовим папірцем для представника МВС — К.Стогнія та його безпосереднього підлеглого.

Полковник міліції Стогній у словесній перепалці перегнув палицю дозволеного. Наша розмова стосувалася виключно незаконного отримання ним трьох останніх міліцейських звань — майора, підполковника та полковника. Він наполягає, що отримав звання полковника за те, що врятував життя жінці, витягнувши її з палаючого автомобіля біля населеного пункту, який не існує на карті України.

Проте документи, які я маю, свідчать про протилежне — Стогній після свого подвигу отримав звання МАЙОРА міліції. За що він отримав два наступних підвищення — він не каже, наголошуючи лише на порятунку жінки.

Заява директора ДЗГ про розмову поза ефіром, яка стосувалась житла, є брехнею. Це можуть підтвердити як представники команди, що була із нашого боку, так і сторонні свідки інциденту. Мова йшла виключно про звання полковника, отримане Стогнієм незаконно.

Не маючи аргументів та інтелекту, Стогній намагався довести свою правоту застосуванням фізичної сили.

Брехлива сутність цієї людини, яка представляє силову структуру, може бути підтверджена і відеозаписом із камер спостереження, що знаходяться на будівлі, біля якої стався інцидент. На них можна побачити, що екс-міністр Ю.Луценко взагалі не брав участі у бійці, оскільки знаходився на достатній відстані від Стогнія.

Напад Стогнія на мене є відповіддю на мої численні звернення до Генпрокуратури та МВС про незаконні присвоєння йому міліцейських звань. Стогній через заяви свого безпосереднього підлеглого намагається виставити себе героєм. Проте хочу наголосити, що я народний депутат, який має депутатську недоторканність, а він – представник МВС.

Можу зробити із цього інциденту лише один висновок: дезінформація, патологічне викривлення інформації від представників силового відомства стало яскравим прикладом того, що влада будує країну на насиллі і брехні.

Я звертаюся до Президента України та Кабінету міністрів із вимогою негайно звільнити Костянтина Стогнія та Дмитра Андреєва за брехню і наклеп і неможливість подальшого виконання своїх обов’язків через заплямування честі офіцера міліції» — говориться у відкритому зверненні народного депутата України Юрія Гримчака до Президента України, Кабінету міністрів, Верховної Ради та громадськості.

 

Читайте також:

Радник Могильова полковник міліції Костянтин Стогній побив нардепа Юрія Гримчака

Версия МВД: Стогний бил Луценко за оральный контакт с Могилевым?!

Полковника МВС Стогнія можуть посадити за напад на народного депутата Гримчака?

Что ждет Стогния за удар Луценко: орден или наказание?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-11-2010 12:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100