20.04.2024 13:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Наполеон» Данилюк намагається зірвати мітинг підприємців 2 грудня

Daniluk Oleksandr1Олександр Данилюк, який самочинно називає себе генеральним координатором акції протесту підприємців з сьогоднішнього ранку масово розсилає по всій Україні та особливо по Києву повідомлення лідерам підприємницьких об’єднань із закликом не йти й не приїздити до Києва на завтрашній мітинг протесту, повідомляє офіційний сайт Міста волі.

Свою позицію він мотивує тим, що (цитуємо повідомлення О. Данилюка дослівно) “Завтра 2 грудня О. Продан буде презентувати політичну партію для “своїх запроданців”. Група О. Данилюка не приймає в цьому шабаші участі. Генеральний Координатор О. Данилюк”.

За словами Оксани Продан, повідомлення Олександра Данилюка є цілковитою брехнею. Вона каже, що не збиралась і не збирається засновувати ніякої партії.

Від Національної координаційної ради підприємців України: на мітингу 29 листопада зі сцени справді пролунали заклики про створення партії. З такими закликами до людей звернулися четверо виступаючих (причому не всі з них мають стосунок до акції протесту), кожен з яких має намір створити таку партію окремо від трьох інших. Національна координаційна рада з ініціативою створення будь-якою партії не виступали, і всі заклики (як тих, хто бере участь у акції протесту, так і тих, хто не бере) є виключно приватною ініціативою цих осіб та їхніх організацій. Переважна більшість підприємницьких організацій, які входять до Коордради, намірів створювати партію не висловлювали.

Національна координаційна рада закликає усіх підприємців на мітинг 2 грудня о 9.00 на Майдані Незалежності, аби не дати владі надурити протестувальників і протягти зміни до існуючого варіанту Податкового кодексу. Підприємці вимагають повного ветування й розробки нового кодексу з чистого аркуша з дотриманням норм регуляторної політики, які передбачають термін не менш ніж півроку для того, щоб розроблений документ вступив в дію.

 

Читайте також:

«Наполеона» Данилюка лишили микрофона

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-12-2010 14:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100