25.04.2024 18:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бютівський провокатор Данилюк побачив серед мітингувальників зомбованих людей

На фото Олександр Данилюк разом керівництвом БЮТу

Координатор «Спільної Справи» Олександр Данилюк бачить позитив у сьогоднішній акції протесту під Кабінетом Міністрів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

«Люди не промовчали. Шкода, що багато серед тих, хто сьогодні вийшли, говорять не про вбивство мирного мітингувальника (шахтаря Геннадія Конопльова, – Gazeta.ua), і про те, що ми пройшли точку неповернення, що сьогодні режим Януковича не просто авторитарний, а кривавий, який вбиває людей. Про це мало кажуть. Серед мітингувальників були люди зазомбовані на те, що ми маємо стати на коліна і просити у Азарова, щоб нам виплатили пенсії. Можливо, їм потрібно пройти свій шлях розчарувань. У свій час ми розраховували, що Віктор Андрійович Ющенко от-от зміниться, але цього не відбувалося. Можливо, коли вони через місяць будуть доїдати останню картоплю, зрозуміють, що нічого не зміниться, буде тільки гірше. Людей, які розуміють невідворотність усунення Януковича від влади, стає дедалі більше», — зазначив Данилюк.

Координатор «Спільної Справи» наголосив, що на акції протесту було багато провокаторів. «Вони кричали: „Не треба нам ні про яку політику. Ми тут прийшли за своє“. По великому рахунку, таким людям не потрібні громадянські права. Це худоба», — зауважив він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-11-2011 23:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100