29.03.2024 07:22 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

14 грудня підприємці біля Верховної Ради вимагатимуть скасувати Податковий кодекс

pidpr miting 16-11-2010-27Наступний раз підприємці зберуться на мітинг з вимогою скасувати антинародний Податковий кодекс 14 грудня 2010 року о 10.00 біля Верховної Ради.

Про це розповів журналістам член Національної координаційної ради підприємців України, редактор Sprotiv.org Вадим Гладчук. Повідомлення на проведення мітингу підприємців до органів влади подає Партія Народний порядок.

За словами Вадима Гладчука «у парламенті вже зареєстрований відповідний проект постанови щодо скасування Податкового кодексу. Три вимоги протестуючих підприємців залишаються незмінними: скасування Податкового кодексу, відставка уряду, чергові вибори до Верховної Ради України відповідно до 77 статті Конституції – 27 березня 2011 року».

Вадим Гладчук також повідомив, що 14 грудня очікується підписання 45 народними депутатами з числа опозиційних фракцій БЮТ та НУНС подання до Конституційного суду України щодо конституційності положень Податкового кодексу Конституції України.   

На мітингу біля парламенту буде знята заборона на використання партійної символіки та запрошуються всі без виключення народні депутати та політичні партії, які підтримують вимогу підприємців про скасування Податкового кодексу.

Більшість підприємців не влаштовують косметичні правки президента Януковича до Податкового кодексу. Підприємці вимагають скасувати антинародний Податковий кодекс повністю.

22 листопада на Майдані Незалежності в Києві почалася безстрокова загальнонаціональна акція протесту підприємців проти Податкового кодексу.

Податковий кодекс приймався з порушенням Регламенту Верховної Ради та Бюджетного кодексу.

Контактний телефон: 050-462-94-15.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2010 15:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100