26.04.2024 21:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Режим Януковича хоче посадити у тюрми організаторів Майдану підприємців на три роки

majdan-likvid-4Міліція сфабрикувала кримінальну справу «за фактом пошкодження гранітної плитки» під час встановлення наметів на Майдані Незалежності.

Про це повідомляє Центр громадських зв’язків ГУ МВС України у Києві.

У повідомленні зазначається, що справу порушено за статтею 194 (навмисне пошкодження майна) Кримінального кодексу.

«Працівники комунального підприємства „Київблагоустрій“ підраховують збитки. За попередніми даними, вони сягають щонайменше 200 тисяч гривень», — наголошується у повідомленні.

У рамках розслідування кримінальної справи як свідка для дачі пояснень викликано на допит так званого «генерального координатора» акції протесту підприємців, в рамках якої й були встановлені намети, Олександра Данилюка.

Також, як повідомила прес-служба ВО «Свобода», до міліції викликають лідера об'єднання Олега Тягнибока, його заступника Андрія Мохника, главу Київської міськорганізації «Свободи» Андрія Іллєнко та його заступника Руслана Андрійка.

Як зазначила прес-служба, їх викликають «у справі акцій проти Податкового кодексу».

Як відомо, 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві почалася безстрокова акція протесту підприємців проти Податкового кодексу.

3 грудня 2010 року наметове містечко на Майдані було незаконно ліквідоване за участю міліції, згідно з рішенням Окружного адміністративного суду Києва про заборону проведення акцій.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2010 14:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100