19.04.2024 18:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович схильний ветувати закон для забудовників?

zabudova1Віктор Янукович і члени його адміністрації мають багато критики щодо ухваленого Верховною Радою  закону про регулювання містобудівної діяльності.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, яка спеціально прийшла на круглий стіл противників варварських забудов, що відбувається у РИА-новости.

«Президент ще не прийняв рішення, але не має жодного експерта, жодного чиновна, який би не радив накласти вето», — сказала Герман.

Разом з цим вона заявила, що президента також непокоять варварські забудови український міст, за яких нищаться пам’ятки культури, історії та природи.

«Президент теж любить Київ», — відповіла Герман на репліку тележурналіста Андрія Кулікова, який сказав, що хотів би запитати президента: як він ставить до міста, в якому працює.

Нагадаємо, закон, який фактично дозволяє будівельникам не враховувати думку громадян при забудові міста, підтримали депутати від Партії регіонів, Блоку Литвина, Компартії. За також голосувала частина депутатів з Блоку Тимошенко та «Нашої України-Народної самооборони».

Зараз розроблений урядом закон, де за нього відповідав віце-прем`єр Сергій Тігіпко, спрощує отримання будівельними компаніями дозволів на будівництво, але при цьому вимагає ухвалення генеральних планів міст. Втім, він не запроваджує жодної відповідальності забудовників за порушення правил забудови.

 

Читайте також:

Луганчане показали Януковичу, что может случиться с их городом. Фото

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-01-2011 17:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100