19.04.2024 21:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Могильова впіймали на брехні щодо посвідчення водія

Mogilov Anatolii9У Віденській конвенції не міститься вимоги зміни національного посвідчення водія для тих, хто подорожуватиме після 29 березня 2011 року, повідомляє Українська правда.

Офіційний переклад нової редакції Віденської конвенції російською мовою, яка вступає в дію після 29 березня 2011 року, розміщений на сайті одного з підрозділів ООН.

У новій редакції статті 43 Віденської конвенції зазначається, що «національні водійські посвідчення, видані… до закінчення цього періоду (тобто до 29 березня 2011 року), визнаються протягом терміну їх дії».

Як відомо, громадяни України виїжджають закордон за національним посвідченням водія, термін дії яких необмежений.

Водночас, у новій редакції Віденської конвенції сказано лише, що після 29 березня 2011 року мають видаватися права, в яких вказаний термін закінчення їх дії.

Раніше міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що ті хто виїжджатимуть закордон після 29 березня 2011 року повинні мати права нового зразка, на яких має бути вказаний термін закінчення їх дії.

Могильов стверджував, що ті хто бажають виїхати закордон після 29 березня 2011 року, повинні поміняти свої права.

«Обов`язкової зміни посвідчень у нашій країні ми проводити не будемо однозначно. Але тим, хто хоче виїжджати за кордон, їх треба буде міняти», — сказав Могильов.

Термін дії посвідчення водія - це ще один спосіб зняти з народу гроші за іспити, меддовідки, «корочки» для корупціонера Могильова та його друзів-мафіозі з ЕДАПСу.

 

Читайте також:

Могильов незаконно обмежує термін дії водійських прав до 10 років

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-02-2011 11:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100