19.04.2024 00:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Одещині п'яний майор міліції побив дівчину

У місті Ананьєв на Одещині начальник паспортного столу побив 25-річну дівчину-депутата міськради.

Як повідомляє ТСН.ua, інцидент стався на центральній вулиці райцентру ввечері 8 липня 2011 року.

У стані алкогольного сп'яніння чиновник спочатку чіплявся до дівчини, а потім почав її ображати. У той момент, коли вона спробувала втекти, він наздогнав її в одному з місцевих кафе і вдарив головою в обличчя.

«Коли прибули співробітники міліції, викликані працівниками кафе, 120-кілограмовий майор люто їм опирався. Він кілька разів ударив правоохоронців. Для того, щоб втихомирити колишнього колегу, їм довелося застосувати спецзасоби — сльозогінний газ і наручники», — повідомив депутат міської ради Володимир Сєдов.

Кров на аналіз майор здавати відмовився, посилаючись на те «що він чомусь не може відкрити очей і тому кров на аналізи здавати не буде».

Потерпіла дівчина-депутат зняла побої. Є підозра на те, що у неї серйозно пошкоджена кістка перенісся.

Зараз майор перебуває в камері тимчасового утримання місцевого райвідділу.

За інформацією місцевих ЗМІ, під час служби в Ананьєвському відділенні міліції на начальника паспортного столу неодноразово скаржилися місцеві жителі. За їхніми свідченнями, раніше чиновник дебоширив зі зброєю — намагався стріляти в молодих людей на дискотеці, стріляв у кочегарів і навіть прострелив руку одній людині.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-07-2011 13:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100