19.04.2024 09:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через сюжет «1+1» про проституцію в українській армії проводять перевірку

Прес-служба Міноборони України вважає, що сюжет про проституцію в армії, який вийшов 27 вересня на телеканалі «1+1» у програмі «Гроші», сфабрикований і не відповідає дійсності, повідомляє «Спротив».

На думку представників відомства, телевiзiйники намагалися спровокувати солдат строкової служби до розмов щодо надання ними інтимних послуг за грошi. «Усе це вдало зрежисоване дійство записувалося прихованою відеокамерою i потiм було подано в ефір як ствердження про нібито наявну в деяких військових частинах налагоджену систему з надання інтимних послуг солдатами. Більше того, нібито командири примушують солдатів надавати такі послуги», — йдеться в повiдомленнi департаменту преси та зв'язкiв зi ЗМI Мiноборони.

У повiдомленнi наголошується, що в сюжетi було використано аматорське вiдео, яке не має нiякого вiдношення до української армiї: «Цi матеріали вiдзнято у збройних силах сусiдньої держави й „узято“ в мережi Iнтернет, армiйськi однострої тому пiдтвердження», — наголошує департамент.

«Уся ця брудна нiсенiтниця, сфабрикована без будь-яких фактiв або переконливих доказiв, не сприяє вирiшенню проблем, що сьогоднi iснують у суспiльствi, а лише завдає шкоди нашiй армiї як невiд'ємнiй частинi української громади. Намагання за будь-яку цiну пiдвищити рейтинг програми не робить честi популярному телевiзiйному каналу. Насамперед, це був виклик людям у погонах, якi в непростих умовах сьогодення сумлiнно виконують службовi обов'язки з захисту нашої держави», — наголошується в повiдомленнi.

Як повідомили «Телекритиці» у прес-службі каналу «1+1», за фактом сюжету програми «Гроші», керівництво Генерального штабу Збройних сил України і військова прокуратура Київського гарнізону спільно з Управлінням СБУ проводять перевірки у військових частинах, які було показано.

Нагадаємо, журналісти «Грошей» виявили, що у деяких українських військових частинах офіцери «здають» солдат у оренду для надання сексуальних послуг усім бажаючим та отримують за це гроші — від 250 до 500 гривень.

«Прес-служба Міністерства оборони знайшла у діях журналістів каналу „1+1“ провокації та фабрикування даних, що є дивним з огляду на те, що у звинуваченнях Міноборони немає жодних заперечень щодо фактів, виявлених програмою „Гроші“. Офіційні перевірки, які розпочалися після сюжету, виявлять факти, отже до їх закінчення підстав до звинувачень каналу немає. Канал „1+1“ продовжуватиме стежити за цією ситуацією», — прокоментували на каналі.

 

Читайте також:

Українські солдати за 500 грн за наказом начальства стають повіями. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-09-2011 20:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100