2.05.2024 10:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутат-бютівець побив 11-річного школяра. Подробиці

Депутат БЮТ Сумської обласної ради Володимир Шульга, який є заступником обласної організації ВО «Батьківщина» заявив, що не бив 11-річного учня, який, як виявилося, є сином чиновника Сумської обласної адміністрації.

«Я його й пальцем не чіпав. Я хотів відвести його до директора, але хлопчик почав тікати від мене, потім він спіткнувся, впав, щось там собі ударив. А тепер виходить, що нібито я його побив», — заявив Шульга «Комсомольській правді в Україні».

При цьому, депутат не заперечує, що в школу прийшов поспілкуватися з постраждалим учнем.

«Два тижні тому в школі на уроці фізкультури трапилася бійка. Цей хлопчик побив мого сина. Тепер у Діми (син — ред.) зламана рука, накладено гіпс, — пояснює депутат. — Син прийшов додому і розповів, хто саме його побив. Є відео — бійку зняли на мобільний телефон».

За словами депутата, він вже два тижні намагається залагодити конфлікт між дітьми.

«Я не знаю, чому хлопці побилися. Але я намагався розмовляти з батьками, того хулігана, який зламав синові руку. Вони, правда, не почули мене. Тоді я прийшов до школи. Класного керівника не знайшов, тому повів дитину до директора ... Ну а далі він вирвався і впав», — додав Шульга.

Депутат вважає, що інформація про те, що проти нього порушили кримінальну справу — це політична провокація. За його словами вітчим постраждалого хлопчика — чиновник Сумської обласної адміністрації.

Як повідомлялося, прокурор Сумської області порушив кримінальну справу стосовно депутата обласної ради від БЮТ Володимира Шульги через хуліганські дії щодо 11-річного учня «Олександрівської гімназії» в Сумах.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-10-2011 18:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100