8.09.2024 03:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чи запропонує Литвин не карати останнього учасника групового зґвалтування?

Головний борець за щастя знедолених, власник «будинку розкошів» і за сумісництвом спікер парламенту Володимир Литвин вирішив прокоментувати порушення Конституції та закону про Регламент при обранні судді Конституційного суду Олександра Пасенюка.

Тоді, як відомо, голосування мало відбуватися персонально, але соратник Литвина вкинув у скриньку пачку бюлетенів.

Після чого Мустафа Найєм написав у Генпрокуратуру заяву про злочин.

Отже, Литвин вирішив висловитися з цього приводу.

«...Бо якщо зараз демонструвати моралізаторство, то потрібно згадати: коли голосували за прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, депутати брали бюлетень, підходили до куратора, який дивився, яку позначку вони поставили, потім депутат підходив до телевізійної камери й показував бюлетень, а потім його вкидав», – сказав Литвин.

Литвину зраджує пам'ять.

За Тимошенко ніколи не голосували бюлетенями. В 2005 її обрали через систему Рада, а в 2007 – шляхом підняття рук після невдалого голосування через ту ж систему Рада.

Це, напевно, Литвин переплутав Тимошенко із собою – бо саме за Литвина двічі голосували бюлетенями – в 2002 і в 2008 роках. І обидва рази відбувалося саме так, як він каже – куратори суворо контролювали, де стояла «пташка» у бюлетені.

Але найсмішніше було чути слова Литвина про те, як він пропонував вийти із ситуації з вкиданням бюлетенів.

«Коли мені стало відомо (про вкидання бюлетенів соратником спікера), я намагався підказати, щоб 20 бюлетенів не зараховували, щоб не давати відповідного ґрунту для безпідставних розмов», – зазначив Литвин.

Це – новаторський підхід у трактуванні порушень Конституції.

За логікою Литвина, наприклад, при розкраданні бюджетних коштів у розмірі 1 мільярд гривень останні 100 мільйонів можна не враховувати, бо вони не впливають на тяжкість скоєного злочину.

Або при груповому зґвалтуванню – це порівняння більше підходить до нашої Верховної Ради – останній учасник оргії міг би запропонувати не призначати йому покарання, бо жертва на момент його маніпуляцій і так була уже знеславлена.

 

Сергій Лещенко, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-11-2011 13:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100