19.04.2024 04:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Диктатор Янукович має повний контроль над судовою владою. Відео

Кримінальна справа щодо обвинувачення у хабарництві екс-голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича мала би стати своєрідним «Нюрнберзьким процесом» для усієї судової системи України. Але, на жаль, не стала. Більше того, сам Ігор Зварич, отримавши десять років тюрми за вироком першої інстанції, тепер чекає оскарження суворого вердикту в апеляції, а його співучасники-хабарники – навпаки – просуваються вгору по кар'єрних сходах.

І зрозуміло чому. Бо вони є повністю скомпрометованими і залежними від влади. Яка у будь-який момент може згадати про їхні гріхи. Для того, щоб перетворити українську Феміду на безвідмовно піддатливу дівку.

Олександр Пасенюк, екс-голова Вищого адміністративного суду України, став суддею Суду Конституційного. І, не виключено, буде розглядатися владою як потенційний голова Конституційного Суду. Якщо, звісно, адміністрації президента вдасться проштовхнути на голову Верховного Суду Анатолія Головіна, суддю тотально залежного від Януковича.

Не поніс належного покарання у справі Ігоря Зварича і Петро Черепій, голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду. Нарешті стало відомо: які покази щодо цих двох осіб дав на слідстві екс-суддя Ігор Зварич. І хай ніхто не каже, що це – злочинне розголошення даних досудового слідства. Їхня суспільна значущість неспівмірно більша, ніж ефемерне дотримання формальних юридичних норм і правил.

Отже – ексклюзив. Написані від руки покази Ігоря Зварича про мегакорупційні справи суддівські.

 

Артем Шевченко, автор і ведучий програми «Знак Оклику», ТВі

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-11-2011 23:18 | Кількість переглядів 41 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Попандопуло

    И здрасте всем! Ой, не улыбайте меня, а то губы потрескаюца!

    У энтих пацанов все на мази — ежели Курикин и сядет, то Кукурикин иво выпустит! Ай-да пацаны! Грициан Таврический и рядом не стоял, потому как за законом. А энти — усё-ж строго по закону! Грабеж, деребан, делёж — строго по закону!

    Ой, уйду я луче от Грициана к энтим уркам!

  • Александр

    Можна сегодня все сваливать на одного,но это не правильно.Хочу спросить у всех действующих судей,а где ваша совесть и честь,что вы так легко фальсифицируете решения???

  • http://www.facebook.com/people/Леонід-Євмєньєв/100001723430971 Леонід Євмєньєв

    Шютник однако... Совесть? Честь? Значение этих слов для судей?

  • Иван

    Янукович реаниматор времен застоя и сам похож на Брежнева... Не нужно старику лишние телодвижения в стране, для этого все должно быть под контролем... А Ему спокойно охотиться в бывшем заповеднике...

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100