19.04.2024 20:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Запоріжжі демонтували рекламний білборд газети «Субота плюс» антисталінського спрямування. Фото

Білборд з карикатурою Гітлера, встановлений в центрі Запоріжжя журналістами місцевої газети, провисів лише кілька годин і був знятий комунальними службами.

Про це журналістам повідомив головний редактор газети «Субота плюс» Богдан Василенко, ініціатор установки білборда.

Він зазначив, що «рекламна площина була знята невідомими особами, можливо комунальниками», повідомляє «Спротив».

«Білборд з карикатурою Гітлера, що вимагає встановити йому в Запоріжжі пам'ятник, так само як і Сталіну, провисів лише кілька годин і був знятий невідомими без нашого, власників площини, дозволу», — розповів журналіст.

«Ми викликали міліцію. Прибули співробітники райвідділу. Вони з кимось говорили по телефону, заявивши, що наш антисталінський білборд зняли комунальники» — уточнив Василенко.

Також він зазначив, що на адресу керівництва рекламного агентства, що розмістило білборд, надходять погрози від невідомих осіб.

«Невідомі телефонують керівнику агентства і погрожують їй прокуратурою» — зазначив Василенко.

«Ми маємо намір відновити нашу власність, адже ми орендували місце під білборд на місяць за 3 тисячі гривень. Також будемо разом з правоохоронними органами шукати тих, кому не сподобався антисталінський білборд, який є протестом запорізьких журналістів проти встановлення пам'ятника Сталіну в Запоріжжі», — зазначив Василенко.

Як відомо, 6 грудня 2011 року в Запоріжжі на перехресті проспекту Леніна і вулиці Української журналістами місцевої газети встановлений антисталінський білборд з карикатурою Гітлера на тлі пам'ятника Сталіну, і підпис: «Чим я гірше за Сталіна? Поставте і мені пам'ятник!».

 

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-12-2011 13:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100