28.03.2024 19:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Колесніченко вважає лист євроміністрів приниженням України

Представники країн Євросоюзу намагаються диктувати Україні своє бачення нашої внутрішньої політики, і це принижує Україну.

Про це заявив одіозний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі «Шустер Live», коментуючи лист міністрів закордонних справ п'яти європейських країн.

«Сьогодні, коли нам Євросоюз намагається диктувати... Взагалі вже перейшли за рамки. Ці висловлювання окремих дипломатів — вони взагалі порушують міжнародне право. Нас намагаються принижувати, і нам намагаються нав'язати, щоб ми робили так», — вважає регіонал.

Відповідаючи на питання, хто конкретно принижує Україну, Колесніченко заявив: «Останні заяви п'яти дипломатів — міністрів закордонних справ — які нам намагаються диктувати своє бачення нашої внутрішньої політики».

Він зазначив, що Україна самостійна держава і за останні два роки президент Віктор Янукович «продемонстрував можливість відстоювати інтереси України незалежно від того, хто б на нас не тиснув, чи то Європа, чи то Росія».

Нагадаємо, відкритий лист до України у неділю в американській газеті The New York Times опублікували міністри закордонних справ Швеції Карл Більдт, Великої Британії – Вільям Гейґ, Чехії – Карел Шварценберґ, Польщі – Радек Сікорський і Німеччини – Ґідо Вестервелле.

Вони закликають Україну, зокрема, гарантувати право опозиції в повному обсязі взяти участь у жовтневих виборах до Верховної Ради, які називають лакмусовим папірцем для демократії в Україні.

Європейські дипломати вважають, що саме Україна нині загальмувала процес схвалення Угоди про асоціацію з ЄС.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-03-2012 9:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100