19.03.2024 05:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Герман причетна до брехливого сайту УНН

Радник президента Ганна Герман причетна до сайту УНН — «Українські Національні Новини».

Про це пишуть «Наші гроші».

Після розслідування «Української правди», що Герман їздить на джипі, оформленому на свого екс-радника, в редакцію звернувся «доброзичливець», який порадив «Нашим грошам» перевірити засновників УНН.

Власників сайту двоє: ТОВ «Інтермедіаконсалтинг» і Дмитро Сагач. Тобто той самий чоловік, який дає покататись на своєму Мерседесі Миколі Коровіцину і самій Герман. Донедавна він був її помічником у Верховній Раді.

"Безумовно, ми можемо припустити, що у Дмитра Сагача вистачає грошей не лише на Мерседес, а й на утримання сайту. Хоча є певні сумніви. Сайт величини UNN протягом року з’їсть грошей на два «Мерседеси», — зіронізували журналісти.

Як відомо, саме УНН поширив влітку фальшивого листа інтелігенції на підтримку Віктора Януковича. Інтелігенти, які підписалися під ним, потім визнали, що їх просила про цю послугу Ганна Герман. На прохання УП надати лист с підписами редакція УНН відмовила.

Також сайт УНН неодноразово поширював брехливу інформацію про редактора опозиційного інтернет-видання «Спротив» Вадима Гладчука.

 

Читайте також:

«Национальные» самозванцы из агентства УНН

Гладчук осуждает распространение недостоверной информации «Украинскими национальными новостями»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-03-2012 18:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100