25.04.2024 12:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Четверо нардепів-регіоналів голосували із закордонних клінік. Фото

Одразу декілька депутатів від Партії регіонів опинилися на лікуванні за кордоном. Про це ідеться у доповідній, яку «Українська правда» сфотографувала в руках керівника фракції Олександра Єфремова.

У доповідній були вказані причини неявки регіоналів на голосування за голову Рахункової палати в четвер. Так, на лікуванні за межами України опинилися екс-генпрокурор Святослав Піскун (минулого тижня один із користувачів Facebook виставляв його фото при проходження контролю на авіабезпеку в аеропорту міста Ніцца).

У московській клініці зараз перебуває ще один регіонал — Валерій Коновалюк.

Також хворіє за кордоном екс-міністр оборони Олександр Кузьмук.

Крім того, хворіє за кордоном і депутат від Партії регіонів Тамара Єгоренко.

А «за сімейними обставинами» за кордоном перебуває регіонал Сергій Мошак.

Окрім того, в доповідній написано, що на голосування з обрання голови Рахункової палати не явилися депутати Рінат Ахметов та Юрій Іванющенко.

Як сказано в доповідній на ім'я Єфремова, помічнику Ахметова було повідомлено про необхідність прийти на персональне голосування за керівника Рахункової палати, але жодної відповіді депутат не дав. Так само вчинив і Юрій Іванющенко.

При цьому, хоча згадані депутати були відсутні у парламенті, їхні картки пройшли електронну реєстрацію та голосували у четвер в сесійній залі парламенту. Їхні голоси було враховано при схваленні десятків питань порядку денного.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-04-2012 8:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100