19.04.2024 14:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Помічник Королевської побив ногами бютівця?

У Стаханові помічник Наталії Королевської, яка перебувала там з візитом, побив заступника глави Луганської облорганізації партії «Батьківщина» Сергія Линника.

Інцидент стався біля місцевого будинку культури, де партійці проводили мітинг.

Під час проведення акції до мітингувальників підійшов чоловік і почав ображати людей, після чого накинувся на Сергія Лінника і почав бити його ногами.

На місце події відразу викликали міліцію і швидку.

Як з'ясували правоохоронці, нападником виявився помічник Королівської в місті Стаханові.

Потерпілий Сергій Лінник знаходиться в лікарні, де знімає побої. У нього на тілі численні синці та розірваний одяг.

Луганська «Батьківщина» заявляє, що, «на жаль, перехід деяких політиків на службу режиму означає і запозичення найгірших бандитських традицій і звичок».

«Ми звертаємося до правоохоронних органів негайно і об'єктивно розслідувати обставини нападу на нашого однопартійця і притягнути до відповідальності особу, яка вчинила злочин», — йдеться в заяві.

«Сьогоднішній випадок ще раз показав, що жодна політична риторика, тисячі білбордів і цілодобова реклама по телевізору не здатні приховати від людей справжню сутність політичних найманців», — зазначають в луганській «Батьківщині».

В свою чергу в партії Королевської "Україна — Вперед!" запевнили, що «прихильниками луганської облорганізації партії «Батьківщина“ була організована провокація».

«Під час презентації прихильниками „Батьківщини“ був організований пікет з метою зірвати захід. Під час проведення пікету „Батьківщини“ між його учасниками сталася бійка», — зазначив заступник глави партії Володимир Ткаченко.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-04-2012 8:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100